Μαθητής κάνει μάθημα στον καθηγητή Στουρνάρα

Μαθητής κάνει μάθημα στον καθηγητή Στουρνάρα Facebook Twitter
19

Μαθητής της Τρίτης Λυκείου σε σχολείο των Χανίων απευθύνεται με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα για να του απευθύνει το ερώτημα γιατί δεν ακολουθεί αυτό που ο μαθητής διδάσκεται στις «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας», μάθημα το οποίο θα δώσει  σε λίγο καιρό μαθητής στις Πανελλαδικές εξετάσεις.  

Ο Αλέξανδρος μαθητής στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων αναφέρει ότι στο βιβλίο, σε μια παράγραφο, στην τελευταία σελίδα της εξεταστέας ύλης που διδάσκεται στα σχολεία αναφέρεται ότι όταν υπάρχει ύφεση στην οικονομία το κράτος θα πρέπει να στοχεύσει σε ελλειμματικό προϋπολογισμό και αύξηση των δαπανών ώστε να αυξηθεί το εισόδημα και να δοθεί ώθηση στην οικονομία για να βγει από την ύφεση.

Το γράμμα που δημοσιεύει το flashnews.gr:

Μαθητής κάνει μάθημα στον καθηγητή Στουρνάρα Facebook Twitter
Μαθητής κάνει μάθημα στον καθηγητή Στουρνάρα Facebook Twitter
19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» καταγγέλλει ο πατέρας της

Ελλάδα / Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» καταγγέλλει ο πατέρας της

Οι αρχές εξετάζουν αν στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα άτομα - Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία και μαρτυρίες πως στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρχαν και άλλα άτομα
THE LIFO TEAM