Μαγνησία: Μητέρα χτύπησε εκπαιδευτικό μέσα σε σχολείο - Η πεθερά της βιντεοσκοπούσε το περιστατικό

Μαγνησία: Μητέρα χτύπησε εκπαιδευτικό μέσα σε σχολείο - Η πεθερά της βιντεοσκοπούσε το περιστατικό Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου/ Eurokinissi
0

Προκαταρτική διέταξε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για συμβάν που σημειώθηκε σε σχολείο της περιοχής.

Γονείς βρέθηκαν στο σχολείο για την παράδοση ελέγχων τετραμήνου και την εκδήλωση κοπής πίτας. Τότε, μητέρα μαθήτριας που «είχε προηγούμενα με τον εκπαιδευτικό», σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, για θέματα παιδαγωγικής φύσεως, τον χτύπησε στο πρόσωπο, με την πεθερά της να βιντεοσκοπεί την επίθεση.

Ο εκπαιδευτικός που τραυματίστηκε στο πρόσωπο μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής. Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε σε σύμβουλο εκπαίδευσης (παιδαγωγικής υπευθυνότητας) ενώ παράλληλα μετακινήθηκε προσωρινά ο εκπαιδευτικός σε κεντρικό γυμνάσιο του Βόλου.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σωκράτη Σαβελίδη η διαχείριση της κατάστασης γίνεται από τον διευθυντή, τον σύλλογο διδασκόντων, τον σύμβουλο σχολικής ζωής και την κοινωνική λειτουργό/ψυχολόγο του σχολείου.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM