Λευκάδα: Τουρίστας πνίγηκε στο Κάθισμα - Διασώθηκε η σύζυγός του

Λευκάδα: Τουρίστας πνίγηκε στο Κάθισμα -Διασώθηκε η σύζυγός του Facebook Twitter
Η Λευκάδα - Φωτ.: Unsplash
0

Ένας 50χρονος Ρουμάνος τουρίστας έχασε τη ζωή του στη Λευκάδα καθώς πνίγηκε κάνοντας μπάνιο στην παραλία Κάθισμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ilefkada, οι ναυαγοσώστες κατάφεραν να σώσουν μόνο τη σύζυγό του 50χρονου. 

Για αρκετή ώρα κανένας δεν μπορούσε να πλησιάσει το πτώμα του άτυχου τουρίστα λόγω των τεράστιων κυμάτων και αποφασίσθηκε να πετάξει ελικόπτερο για να βοηθήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ναυαγοσώστες είχαν προειδοποιήσει το ζευγάρι να μην μπει για μπάνιο γιατί ήταν επικίνδυνα λόγω των κυμάτων.

Πριν από λίγη ώρα το πτώμα του 50χρονου ξεβράστηκε στην παραλία και έτσι ακυρώθηκε και η πτήση του ελικοπτέρου. Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Στα αποκαλυπτήρια παρέστησαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, εκπρόσωποι Κομμάτων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, συνδικαλιστικών φορέων και συνάδελφοι του αστυνομικού
LIFO NEWSROOM