Λέσβος: Συνελήφθη διακινητής παράνομων μεταναστών

Λέσβος: Εντοπισμός και σύλληψη αλλοδαπού διακινητή Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Στη σύλληψη ενός 40χρονου διακινητή παράνομων μεταναστών προχώρησε χθες το απόγευμα το λιμενικό σώμα στη Λέσβο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, το φουσκωτό στο οποίο ήταν χειριστής ο 40χρονος, εντοπίστηκε από πλωτό σκάφος του λιμενικού να κινείται με μεγάλη ταχύτητα από τα ελληνικά παράλια της Λέσβου προς τις τουρκικές ακτές. Ο 40χρονος χειριστής του σκάφους δεν ανταποκρίθηκε στα σήματα του περιπολικού και προσπάθησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη, από το περιπολικό σκάφος και ρίψη τεσσάρων βολών στον κινητήρα του σκάφους με αποτέλεσμα το φουσκωτό να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί ο 40χρονος χειριστής του.

Η λιμενική αρχή Μήθυμνας, κατάσχεσε ένα κινητό τηλέφωνο και ένα μαχαίρι οκτώ εκατοστών. Κατά δήλωση του 40χρονου, μετέφερε οκτώ αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής, οι οποίοι αναζητούνται από το λιμενικό και την αστυνομία Λέσβου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Ελλάδα / Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Σχετικά με τις απολαβές των 120.000 ευρώ ετησίως τονίζουν ότι οι «καθαρές απολαβές μας, φορολογούνται και δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, ενώ καταβάλλονται από τους χρήστες του εναερίου χώρου και μάλιστα το 90% προέρχεται από ξένες αεροπορικές εταιρείες»
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ελλάδα / Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Τα φαινόμενα μέχρι και το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρά - Στις υπόλοπες περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά
LIFO NEWSROOM