Λέσβος: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για μετανάστες που παραβίασαν το άσυλο

Λέσβος: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για μετανάστες που παραβίασαν το άσυλο Facebook Twitter
Φωτό αρχείου: ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

 

Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε χθες, στη Λέσβο, προκειμένου να εντοπισθούν μετανάστες που έχουν παραβεί τη διαδικασία ασύλου.

Από τα χαράματα, έως και αργά το απόγευμα, τόσο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, όσο και σε δομές, όπως αυτή του Καρά Τεπέ, ακόμα και σε χώρους όπου διαβιούν πρόσφυγες και μετανάστες, όπως καταλήψεις αλληλέγγυων στην περιοχή του Καρά Τεπέ, του κάτω Κάστρου και του λιμανιού της Μυτιλήνης, μεγάλη δύναμη της αστυνομίας που μεταφέρθηκε στο νησί από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ήλεγξε τους πάντες παρουσία δικαστικών Αρχών.

 Συνολικά, προσήχθησαν 55 άτομα από τα οποία τελικά συνελήφθησαν 27 για διάφορες παραβιάσεις της διαδικασίας ασύλου.

Σημειώνεται ότι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, από τις δικαστικές Αρχές, οι 31 πρόσφυγες και μετανάστες που είχαν συλληφθεί ως υπεύθυνοι των τελευταίων επεισοδίων στο κέντρο υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, την περασμένη Τρίτη.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Το βάρος της έρευνας πέφτει πλέον στις καταθέσεις συγγενών και φίλων του θύματος, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κίνητρα, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τη δολοφονία
THE LIFO TEAM