Κυκλώνας «Ιανός»: Διάσωση ηλικιωμένου on camera στα Φάρσαλα

Κυκλώνας «Ιανός»: Διάσωση ηλικιωμένου on camera στα Φάρσαλα Facebook Twitter
Κυκλώνας «Ιανός»: Διάσωση εγκλωβισμένου on camera (ERT)
0

Με την συνδρομή της ΕΜΑΚ κατάφερε να διασωθεί ένας ηλικιωμένος στα Φάρσαλα, από την κακοκαιρία «Ιανός» που σαρώνει την περιοχή.

Τη στιγμή της δάσωσής του από τα ορμητικά νερά κατέγραψε κάμερα της ΕΡΤ. Ο άνδρας είχε εγκλωβιστεί με το αυτοκίνητο του σε μία τεράστια λίμνη νερού στον Σταυρό Φαρσάλων λόγω της κακοκαιρίας και μετά την επέμβαση της EMAK κατάφερε να βγει σώος.

Η κακοκαιρία «Ιανός» έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές στη Θεσσαλία, στοιχίζοντας τη ζωή ήδη σε δύο ανθρώπους.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Βασιλί Φαρσάλων, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της ενώ λίγο αργότερα σήμερα άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν τον 64χρονο κτηνοτρόφο που αγνοείτο από χθες.

Αγνοούμενη παραμένει ακόμα μία 40χρονη γυναίκα, το αυτοκίνητο της οποίας εντοπίστηκε νωρίτερα μέσα σε χείμαρο χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ακόμα κάποιες ενδείξεις από την ίδια.

Την ίδια ώρα εικόνες καταστροφής κατέγραψε χειριστής drone στο Μουζάκι Καρδίτσας μετά το καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα «Ιανός».

Όπως φαίνονται στα πλάνα που αναρτήθηκαν στο facebook από τον χειριστή του drone Πέτρου Ζιώγα, ένα μεγάλο τμήμα του περιφερειακού δρόμου δίπλα στον ποταμό Πάμισο έχει καταρρεύσει, συμπαρασύροντας και τμήμα από το κέντρο υγείας Μουζακίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ