Κρήτη: Γυναίκα έπαθε ανακοπή στο κέντρο του Ηρακλείου

Κρήτη: Γυναίκα έχασε το παιδί της στο κέντρο του Ηρακλείου και έπαθε ανακοπή Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, όταν μια γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της στην πλατεία Κορνάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, η γυναίκα συνόδευε το παιδί της στο κέντρο της πόλης όταν ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος. Αρχικά, είχε δοθεί η εντύπωση πως η γυναίκα έχασε το παιδί από τα μάτια της, όμως τελικά διευκρινίστηκε πως η γυναίκα έπαθε ανακοπή καρδιάς, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που κατέφτασαν στο σημείο, να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την επαναφέρουν.

Την ίδια ώρα, το παιδί της γυναίκας βρισκόταν σε παρακείμενη επιχείρηση, οι υπεύθυνοι της οποίας το είχαν υπό την προστασία τους έως ότου εμφανιστεί κάποιο συγγενικό πρόσωπο για να το παραλάβει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της να παραμένει προς το παρόν άγνωστη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM