Κρήτη: Food blogger ανέβασε φωτογραφία με χτυπημένο το πρόσωπο της- Kύμα συμπαράστασης στο Twitter

Κρήτη: Food blogger ανέβασε φωτογραφία με χτυπημένο το πρόσωπο της- Kύμα συμπαράστασης στο Twitter Facebook Twitter
0

Η food blogger Στεφανία Τζαφέρη ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter, με χτυπημένο πρόσωπό της, γεμάτο μώλωπες, προκαλώντας κύμα συμπαράστασης. 

«Έτσι για να υπάρχει», έγραψε η κα Τζαφέρη χωρίς να εισέλθει σε λεπτομέρειες, προκαλώντας κινητοποίηση στα social media, από γνωστούς και αγνώστους που προσφέρονται να την βοηθήσουν στην Κρήτη όπου και διαμένει. 

Από το πρωί διακινούνται πληροφορίες περί ξυλοδαρμού την ίδια ώρα που αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΑΝΤ1 μεταφέρουν πως η γυναίκα «παντού είπε ότι γλίστρησε σε βρεγμένο δρόμο και έπεσε». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «μια από τις ακολούθους της στα social media κάλεσε στο 112 και ανέφερε ότι την βλέπει χτυπημένη». Αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της και τελικά η Στεφανία Τζαφέρη πείστηκε να τους ακολουθήσει ως το νοσοκομείο. 

(Upd 11μμ): Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ενημερώθηκε, αλλά δεν έχει ασκηθεί δίωξη σε κανέναν. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα. 

«Έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ ολους σας για το ενδιαφέρον» έγραψε το μεσημέρι η food blogger.

Λίγο αργότερα η κα Τζαφέρη επανήλθε σημειώνοντας πως με την βοήθεια της αστυνομίας αισθάνεται ασφαλής και έχει την υποστήριξη της γειτονιάς της. «Μια, ελπίζω τελευταία ενημέρωση, και ελπίζω να λύσω τις απορίες. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις με την βοήθεια της @hellenicpolice αισθάνομαι ασφαλής, έχω πάρει εξιτήριο και από το νοσοκομείο Αγ. Νικολάου και από το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο, σήμερα ξανά πέρασαν δυο αστυνομικοί με πολιτικά για να επιβεβαιώσουν πως είμαι καλά, έχουν ξανά επιβεβαιώσει όλα τα στοιχεία μου, έχω ολόκληρη τη γειτονιά και φίλες για υποστήριξη, και ραντεβού την Δευτέρα στο κέντρο ψυχικής υγείας Αγίου Νικολάου. Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία: Το εργοστάσιο είχε ζητήσει αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική πριν καεί ολοσχερώς

Ελλάδα / Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία: Το εργοστάσιο είχε ζητήσει αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική πριν καεί ολοσχερώς

Στάλθηκε e-mail από την εταιρεία τροφίμων προς την ασφαλιστική με αίτημα την αύξηση αποζημίωσης σε περίπτωση φωτιάς, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία
NEWSROOM