Κρήτη: Δικηγόρος μετέφερε ναρκωτικά σε κρατούμενο

Κρήτη: Δικηγόρος μετέφερε ναρκωτικά σε κρατούμενο Facebook Twitter
φωτό αρχείου
0

Συνελήφθη ένας δικηγόρος του Ηρακλείου Κρήτης, ο οποίος φέρεται να βοήθησε την προσπάθεια δύο ακόμη ατόμων να περάσουν ποσότητα κάνναβης στις φυλακές Νεάπολης Λασιθίου.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος, 55 ετών, συνόδευσε στις φυλακές έναν άνδρα και μία γυναίκα, και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έδωσε στην είσοδο των φυλακών τσάντα με τρόφιμα, ώστε να παραδοθεί σε κρατούμενο πελάτη του.

Ο έλεγχος των σωφρονιστικών υπαλλήλων αποκάλυψε ότι, μεταξύ άλλων που περιείχε η τσάντα, δίπλα σε ποσότητα κρέατος υπήρχε μικροποσότητα ινδικής κάνναβης.

Ακολούθησε κινητοποίηση και τα πρόσωπα του επισκεπτηρίου αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο με το οποίο θα επέστρεφαν στο Ηράκλειο.

Και οι τρεις τους συνελήφθησαν.

Με πληροφορίες από cretapost/απε-μπε

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM