Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε για τρίτη φορά το αίτημα για άδεια

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε για τρίτη φορά το αίτημα για άδεια Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Για τρίτη φορά το δικαστικό συμβούλιο του Βόλου απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για νέα άδεια από τις φυλακές. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το δικαστικό συμβούλιο του Βόλου απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα, παρά την αντίθετη απόφαση του Αρείου Πάγου, κρίνοντας ότι είναι αμετανόητος και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει επέλθει ηθική βελτίωση. Πριν λίγες μέρες, η εισαγγελική λειτουργός είχε υποστηρίξει ότι πρέπει να απορριφθεί το αίτημα για την χορήγηση τακτικής αδείας του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια καθώς αν και πληρεί τις τυπικές προϋποθέσεις του νόμου δεν πληρεί, κατά την κρίση της, τις ουσιαστικές.

Οι δικαστές του Βόλου, ομόφωνα με το υπ' αριθμόν 134 βούλευμά τους και με εμπεριστατωμένη αιτιολογία, αρνήθηκαν να δώσουν νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, κρίνοντας ότι παραμένει σταθερός στην ίδια ιδεολογία της τρομοκρατικής οργάνωσης. Ο κρατούμενος θα μπορεί να υποβάλλει ξανά αίτημα για χορήγηση νέας τακτικής άδειας μετά από δύο μήνες.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κτίριο της Siemens

Ελλάδα / Υπόθεση Siemens: Αθώοι οι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο των «μαύρων» ταμείων

Οι δικαστές έκριναν ότι οι κατηγορούμενοι πρέπει να απαλλαγούν από την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και να παύσει η σε βάρος τους ποινική δίωξη για πράξεις μέχρι το 2002, λόγω παραγραφής
NEWSROOM
Allou Fun Park

Ελλάδα / Το Allou Fun Park στρέφεται κατά δημοσιογράφων: «Ψεύδη και ανακρίβειες» για τις συνθήκες του ατυχήματος

«Η επιχείρηση μας και οι 250 εργαζόμενοι δεχόμαστε σχεδόν σε καθημερινή βάση αβάσιμες και τεχνικά ανεπέρειστες κατηγορίες από δυο πασίγνωστους δημοσιογράφους»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ