Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε για τρίτη φορά το αίτημα για άδεια

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε για τρίτη φορά το αίτημα για άδεια Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Για τρίτη φορά το δικαστικό συμβούλιο του Βόλου απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για νέα άδεια από τις φυλακές. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το δικαστικό συμβούλιο του Βόλου απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα, παρά την αντίθετη απόφαση του Αρείου Πάγου, κρίνοντας ότι είναι αμετανόητος και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει επέλθει ηθική βελτίωση. Πριν λίγες μέρες, η εισαγγελική λειτουργός είχε υποστηρίξει ότι πρέπει να απορριφθεί το αίτημα για την χορήγηση τακτικής αδείας του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια καθώς αν και πληρεί τις τυπικές προϋποθέσεις του νόμου δεν πληρεί, κατά την κρίση της, τις ουσιαστικές.

Οι δικαστές του Βόλου, ομόφωνα με το υπ' αριθμόν 134 βούλευμά τους και με εμπεριστατωμένη αιτιολογία, αρνήθηκαν να δώσουν νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, κρίνοντας ότι παραμένει σταθερός στην ίδια ιδεολογία της τρομοκρατικής οργάνωσης. Ο κρατούμενος θα μπορεί να υποβάλλει ξανά αίτημα για χορήγηση νέας τακτικής άδειας μετά από δύο μήνες.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια