Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον κλειστό γάμο στην Ύδρα

Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον κλειστό γάμο στην Ύδρα Facebook Twitter
0

Η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκε χθες τον Κωστή Μαραβέγια στην Υδρα, σε έναν κλειστό γάμο με ελάχιστους καλεσμένους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ένα 24ωρο αργότερα, η διάσημη ηθοποιός ήταν αυτή που ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους, με μία λιτή λεζάντα - την ημερομηνία του γάμου της και δύο λέξεις: love actually. Όπως ήταν φυσικό, το ποστ «πλημμύρισε» από ευχές γνωστών και φίλων, διάσημων συνεργατών και ακολούθων στο Instagram. 

Την ίδια περίπου ώρα, οι σχεδιαστές του εντυπωσιακού νυφικού Mi-Ro ανάρτησαν ένα βίντεο με τη νύφη και ένα στιγμιότυπο μέσα από το Hydrea Hospitality.

Μεταξύ των ελάχιστων καλεσμένων ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Δημήτρης Μοθωναίος, Πάνος Μουζουράκης και Κατρίνα Τσάνταλη, ενώ τον γάμο τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού Γιάννης Μπελεγρής.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και είχε επισκεφτεί επανειλημμένα το νησί για διακοπές στο παρελθόν. Η πρώτη φωτογραφία από το γάμο τους που είχε κυκλοφορήσει σήμερα το πρωί, ήταν ένα κοντινό πλάνο μιας μπομπονιέρας, με ένα μπουκετάκι από λεβάντες. «Ευχαριστούμε πολύ. Κωστής & Τόνια» έγραφε η κάρτα με καλλιγραφικά γράμματα ενώ στους προσκεκλημένους δόθηκε ως αναμνηστικό ένα διακριτικό γλαστράκι. 

Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον κλειστό γάμο στην Ύδρα Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ