Κιβωτός του Kόσμου: «Παράνομα χθες το βράδυ πέταξαν στον δρόμο την οικογένεια του π. Αντωνίου» λέει ο δικηγόρος του

Κιβωτός του Kόσμου: ««Παράνομα χθες το βράδυ πέταξαν στον δρόμο την οικογένεια του π. Αντωνίου» λέει ο δικηγόρος του Facebook Twitter
0

«Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης Ελληνικής εκκλησίας για το έργο της Κιβωτού συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης», ανέφερε ο δικηγόρος του πατρός Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του έξω από τη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» ο δικηγόρος του πατρός Αντώνιου, εξαπέλυσε βολές κατά της κυβέρνησης, της εκκλησίας αλλά και της νέας πρόεδρου του νέου ΔΣ της δομής Αλεξάνδρας Μαρτίνου.

«Παράνομα και αυθαίρετα χθες το βράδυ κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου» σημείωσε ενώ έκανε λόγο για «πλήρη κατάργηση του κράτους δικαίους, και του τεκμήριου αθωότητας. Δημιουργία καταστάσεων και εικόνων ενοχής πριν καν κληθεί να δώσει τις εξηγήσεις, πριν καν καταστεί κατηγορούμενος και μάλιστα όταν έχουν δηλώσει αμφότεροι (Πατήρ Αντώνιος και πρεσβυτέρα) ότι είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης και δεν έχουν τελέσει καμία πράξη για όσες τους κατηγορούν» τόνισε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του πατρός Αντωνίου.

Στην πρώτη τοποθέτηση της πλευράς του πατρός Αντωνίου μπροστά στις κάμερες, ο δικηγόρος του ανέφερε ότι η κυβέρνηση  επέβαλε ένα νέο ΔΣ με επικεφαλής μία εφοπλίστρια ενώ τόνισε ότι «κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου». Είπε ότι ο πατήρ Αντώνιος είναι ανέστιος, δεν έχει καμία κατοικία παρά τα δημοσιεύματα.

«Αυτό που απαιτούμε είναι την άμεση επέμβαση των αρχών» για να επιστρέψει με την οικογένειά του στην εστία της, δηλαδή την παραχωρημένη κατοικία στην Κιβωτό του Κόσμου όπως είπε.

Την Δευτέρα θα δω τον κ. Ντογιάκο, πρόσθεσε ενώ αυτό που θέλησε να στείλει ως μήνυμα όπως είπε είναι το εξής: «Ελπίζω η κ. Μαρτίνου, ο κ. Ιερώνυμος, η κ. Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά χθες το βράδυ στα καταλύματά τους» σημείωσε, κάνοντας αντιπαραβολή με το γεγονός ότι ο πατήρ Αντώνιος, η πρεσβυτέρα και το ανήλικο παιδί τους έμειναν στο αυτοκίνητο καθώς δεν έχουν που να μείνουν.

Όταν μας καλέσει κάποιος να απαντήσουμε για τα χρήματα θα το κάνουμε, είπε ερωτώμενος σχετικά ενώ πρόσθεσε πως η απάντηση θα δοθεί στην ελληνική δικαιοσύνη. Κάλεσε τους δημοσιογράφους να είναι πιο επιφυλακτικοί ενώ σχετικά με τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό και ασέλγεια είπε ότι δεν έχει δει καμία καταγγελία. «Όταν δω τις καταγγελίες θα τοποθετηθώ» πρόσθεσε.

Κατέληξε δε λέγοντας ότι δεν γνωρίζω «περί σκοπιμότητας» για την όλη υπόθεση, όμως σημείωσε πως η επίσημη εκκλησία προχώρησε σε ανακοινώσεις μίσους.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ