Κατερινόπουλος: Να μιλήσουν με το γραφείο τελετών στην Πάτρα- Πληροφορίες για σημάδια στο πρόσωπο του ενός παιδιού

Κατερινόπουλος: μώλωπες Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Νέες πληροφορίες για σημάδια σε ένα από τα νεκρά, ανήλικα αδέλφια στην Πάτρα, ανέφερε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος. 

«Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια, οι άνθρωποι που έπαιξαν τρεις φορές Τζόκερ και κέρδισαν τον πρώτο λαχνό τρεις φορές», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος, επαναλαμβάνοντας πως ο ίδιος εκτιμά ότι «ανθρώπινο χέρι μπήκε και αφαίρεσε τις ζωές αυτών των παιδιών.»

Ο κ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο γραφείο τελετών της Πάτρας και ζήτησε από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που διερευνούν την υπόθεση να έρθουν σε επαφή με τους υπεύθυνους του γραφείου σχετικά με την προετοιμασία της σορού ενός εκ των παιδιών για την κηδεία. 

«Να ρωτήσουν εκεί ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί. Και ποιος πήγε και ενημερώθηκε, κατά πληροφορίες, για κάποια σημάδια, κάποιους μώλωπες και ρωτήθηκε «το φτιάξατε; το φωτογραφίσατε;» Αν αυτά αληθεύουν είναι μία πληροφορία που πρέπει να την ψάξουν», πρόσθεσε, τονίζοντας μάλιστα πως αναφέρεται σε δεύτερο παιδί, άλλο από αυτό για το οποίο είχε ακουστεί πως έφερε εκδορές. 

«Θέλω να πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι που ήρθαν σε μένα, πήγαν και στο ανθρωποκτονιών. Αν δεν πήγαν, ας πάει το ανθρωποκτονιών σε αυτούς. Όλα είναι υπό διερεύνηση. Υπήρχαν σημάδια; Τα είδαν;» αναρωτήθηκε, διευκρινίζοντας πως η πληροφορία του είναι για εκχυμώσεις στο πρόσωπο. 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας επισήμανε πως οι εκχυμώσεις στο πρόσωπο μπορούν να γίνουν από πλήξη ή συμπίεση της συγκεκριμένης περιοχής - από ρήξη μικρών αγγείων και είναι μία διαδικασία που γίνεται εν ζωή ή γύρω από τον χρόνο του θανάτου. 

Ο τηλεοπτικός σταθμός Star επικαλέστηκε πληροφορίες για «ειδικές ενέργειες» πριν την ταφή προκειμένου να καλυφθούν συγκεκριμένα σημάδια. 

Ο ταξίαρχος ε.α Κατερινόπουλος εκτίμησε πως το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής κάνει καλή δουλειά και σύντομα θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης δράστης ή και δράστες για τον θάνατο των μικρών παιδιών.

Ειδικοί που μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για τους αιφνίδιους θανάτους των παιδιών, επισημαίνουν πως δεν υπάρχει ακόμα επιστημονική εξήγηση για τους θανάτους. Έχει γίνει έρευνα για 4 με 5 σύνδρομα κληρονομικής φύσεως, αλλά κανένα από αυτά δεν έχει συνδεθεί με τα τρία ανήλικα αδέλφια. 

Όσο για την αγενεσία φλεβοκόμβου, πηγές που επικαλείται ο σταθμός χαρακτηρίζουν την υπόθεση για τον θάνατο του ενός παιδιού «εξωπραγματική», διαψεύδοντας τους σχετικούς ισχυρισμούς. 

Στελέχη μεταφέρουν πως η έρευνα στο τμήμα ανθρωποκτονιών είναι στο 25% με 30% και ήδη έχει δημιουργηθεί εικόνα για το τι συνέβη. Μάλιστα υπάρχουν ήδη τα στοιχεία στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικού Κέντρου και «η στόχευση δεν έχει αλλάξει καθόλου παρά τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται».

Τα επόμενα 24ωρα θα μεταβεί στην Πάτρα ειδικό κλιμάκιο που θα πάρει διαδοχικές καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Απορρίφθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι αιτήσεις αναίρεσης των δολοφόνων και βιαστών της

Ελλάδα / Ελένη Τοπαλούδη: Απορρίφθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι αιτήσεις αναίρεσης των δολοφόνων και βιαστών της

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο δράστες έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και 15 έτη κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και του ομαδικού βιασμού
NEWSROOM