Κατάληψη σε σχολείο της Λαμίας για καθηγήτρια που κόβει ακόμα και τους αριστούχους

Κατάληψη σε σχολείο της Λαμίας για καθηγήτρια που κόβει ακόμα και τους αριστούχους Facebook Twitter
1

Μεγάλη αναστάτωση στη μαθητική κοινότητα του 2ου Γενικού Λυκείου Λαμίας έχει προκαλέσει μια καθηγήτρια η οποία στα δυο μαθήματα που διδάσκει, βαθμολογεί πολύ αυστηρά όλα τα παιδιά, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο ειδικότερα στους μαθητές της Γ' Λυκείου που προετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες, αφού ακόμη και στους αριστούχους η βαθμολογία στα συγκεκριμένα μαθήματα είναι είτε κάτω από τη βάση ή πολύ χαμηλότερη από όλα τα υπόλοιπα.

Κατάληψη σε σχολείο της Λαμίας για καθηγήτρια που κόβει ακόμα και τους αριστούχους Facebook Twitter

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, tα παιδιά έχουν προσπαθήσει να την προσεγγίσουν, κάτι που τελικά δεν καρποφόρησε. Οι μαθητές απευθύνθηκαν και στη Διεύθυνση του σχολείου χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει δοθεί κάποια λύση στο πρόβλημά τους.

Έτσι, σήμερα με απόφαση του 15μελους, έκαναν κατάληψη τονίζοντας ότι πρέπει επιτέλους να ασχοληθούν οι αρμόδιοι και να δώσουν κάποια λύση γιατί έρχονται Πανελλαδικές και βρίσκονται σε δεινή θέση, εξαιτίας της συγκεκριμένης καθηγήτριας η οποία δεν κάνει σωστή αξιολόγηση.

Κατάληψη σε σχολείο της Λαμίας για καθηγήτρια που κόβει ακόμα και τους αριστούχους Facebook Twitter


Οι δηλώσεις του προέδρου του 15μελους συμβουλίου του σχολείου

 

Με πληροφορίες από lamiareport

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΒΡΟΣ

Ρεπορτάζ / O Έβρος μετά: Οι κάτοικοι και η ευρύτερη περιοχή μετά τις φωτιές του Αυγούστου

Περιουσίες χάθηκαν, παραγωγές κάηκαν και μια ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή σημειώθηκε στον Έβρο, με τους κατοίκους να αισθάνονται πως ήδη η υπόλοιπη χώρα τούς έχει ξεχάσει.
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΚΟΥΝΤΑΣ

σχόλια

1 σχόλια
Εφόσον το κάνει σκοπίμως και δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι πρόκειται για κάποια αθέλητη της αδυναμία έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρη παράβαση καθήκοντος ή τελοσπάντων με πειθαρχικό παράπτωμα βάσει του νόμου 1566/85 αν θυμάμαι καλώς.