Καταγγελία: Συνοδεία πολιτικού σταμάτησε ταξί που μετέφερε τραυματισμένο παιδί στο νοσοκομείο για να περάσει ο «επίσημος»

Καταγγελία: Συνοδεία πολιτικού σταμάτησε ταξί που μετέφερε τραυματισμένο παιδί στο νοσοκομείο για να περάσει ο «επίσημος» Facebook Twitter
0

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία που έκανε οδηγός ταξί στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9.

Μιλώντας στον σταθμό, ο οδηγός ταξί περιέγραψε πως σήμερα το πρωί, μετέφερε στο νοσοκομείο επείγον περιστατικό - ένα παιδί που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, μαζί με τους γονείς του.

Ο οδηγός κινείτο με αναμμένα τα αλάρμ του αυτοκινήτου και κορνάροντας παράλληλα, ώστε οι διερχόμενοι οδηγοί να του ανοίγουν τον δρόμο.

Όπως όμως καταγγέλλει ο επαγγελματίας οδηγός, την ώρα που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Αλεξάνδρας, μία μηχανή υψηλού κυβισμού μπήκε μπροστά από το ταξί ζητώντας του να περιμένει ώσπου να περάσει ένας πολιτικός με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο.

Ο οδηγός ταξί του επισήμανε ότι μεταφέρει επείγον περιστατικό με παιδί που αιμορραγεί αλλά ο οδηγός της μηχανής του απάντησε με μια άσεμνη χειρονομία, όπως καταγγέλλει, δίνοντας προτεραιότητα στον επίσημο. «Τι θα γινόταν αν το παιδί πέθαινε μέσα στο αυτοκίνητο;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερη αποχή από ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισαν οι γιατροί

Ελλάδα / Διήμερη αποχή από ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισαν οι γιατροί

Αντιδρούν στη διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και προβλέπει αυστηρές κυρώσεις σε περίπτωση που οι ιδιώτες γιατροί αρνηθούν να στηρίξουν το ΕΣΥ
LIFO NEWSROOM