ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Καταγγελία Δοξιάδη: Κρατικά όργανα απήγαγαν και παρέδωσαν Τούρκους φυγάδες στον Ερντογάν

Καταγγελία Δοξιάδη: Κρατικά όργανα απήγαγαν και παρέδωσαν Τούρκους φυγάδες στον Ερντογάν Facebook Twitter
0

Ότι «όργανα του κράτους αγνώστου αρμοδιότητας» μετέφεραν και παρέδωσαν στις Αρχές του Ερντογάν από τον Έβρο, Τούρκους φυγάδες που ζητούσαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα καταγγέλλει ο Απόστολος Δοξιάδης κάνοντας λόγο για απαγωγή.


Στην ανάρτησή του στο Facebook την οποία συνοδεύει από φωτογραφίες o γνωστός συγγραφέας περιγράφει περιστατικό όπου τρεις νεαροί Τούρκοι που πέρασαν τον Έβρο ζητώντας άσυλο σε αστυνομικό τμήμα του Έβρου παραδόθηκαν σε Tούρκους με πολιτικά οι οποίοι τους μετέφεραν δια της βίας στην άλλη όχθη.


Στο τέλος της ανάρτησής του ο κ. Δοξιάδης ζητά από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις

Η ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη:


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Χτες το πρωί, 6 Iουνίου 2019, τρεις Τούρκοι νεαροί μηχανικοί πέρασαν τον Έβρο, και έφτασαν περπατώντας στο αστυνομικό τμήμα του Ισαακίου Έβρου ζητώντας πολιτικό άσυλο. Αργότερα μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Νέου Χειμώνιου Έβρου, με φορτηγό με στρατιωτικό χρωματισμό παραλλαγής χωρίς πινακίδες (φωτογραφία) από όργανα του κράτους αγνώστου αρμοδιότητας.

Καταγγελία Δοξιάδη: Κρατικά όργανα απήγαγαν και παρέδωσαν Τούρκους φυγάδες στον Ερντογάν Facebook Twitter

Στο Νέο Χειμώνιο (από όπου η φωτογραφία των τριών, πλάτη, με κρατικό λειτουργό ορατό δίπλα τους) οι τρεις κρατήθηκαν για λίγες ώρες. Οι αστυνομικοί τους πήραν τα χρήματα και όποια χαρτιά είχαν πάνω τους, και με το ίδιο βαν το βράδυ τους μετέφεραν στον Έβρο, όπου τους παρέδωσαν σε φουσκωτό με τούρκους με πολιτικά, που τους πήραν βίαια στην άλλη όχθη. Ήδη τώρα βρίσκονται στα μπουντρούμια του Ερντογάν.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός Μετανάστευσης, και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να δώσουν αμέσως εξηγήσεις!

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM