Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο 15 άτομα μετά από κατανάλωση γουρουνοπούλας

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο 15 άτομα από γουρουνοπούλα Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Στο νοσοκομείο Καλαμάτας κατέληξαν πάνω από 15 άτομα που έφαγαν γουρουνοπούλα στη γιορτή για το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας στην περιοχή Βάστα.

Όλοι κατανάλωσαν το κρέας από πλανόδιο πωλητή, και παρουσίασαν συμπτώματα σαλμονέλας και γαστρεντερίτιδας με αποτέλεσμα να βρεθούν αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και έπειτα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με το tharrosnews, το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 του μήνα. Εκεί όπως κάθε χρόνο μετά τη λειτουργία ακολούθησε γιορτή.

Στη συνέχεια, όμως πολλοί άρχισαν να διαμαρτύρονται για πόνο στην κοιλιά ενώ παρουσίασαν και άλλα συμπτώματα.

Αρχικά πήγαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής αλλά καθώς άρχισαν να καταφθάνουν όλο και περισσότερα άτομα με ανάλογα συμπτώματα, τους έστειλαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Τρία άτομα χρειάστηκαν νοσηλεία.

Την υπόθεση ερευνούν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές, προκειμένου να εντοπισθεί η πηγή προέλευσης του τροφίμου που κατανάλωσαν.

Με πληροφορίες του Tharrosnews

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM