Καλαμαριά: Κάθειρξη 15 ετών στον ψυκτικό που σκότωσε πελάτισσά του με σφυρί

Καλαμαριά: Κάθειρξη 15 ετών στον ψυκτικό που σκότωσε πελάτισσά του με σφυρί Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Σε κάθειρξη δεκαπέντε ετών καταδικάστηκε ο νεαρός ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί την 63χρονη πελάτισσά του στην Καλαμαριά, πέρσι τον Ιούνιο, όταν ξέσπασε καβγάς για τη συντήρηση του κλιματιστικού της.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για τη δολοφονία, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του «σύννομου βίου», ενώ αποφάσισε να επιστρέψει στη φυλακή για την έκτιση της ποινής.

Προηγουμένως ο εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή του απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης για αναγνώριση μειωμένου καταλογισμού ή της ελαφρυντικής περίστασης του βρασμού ψυχικής ορμής.

Στην απολογία του ο 31 ετών δράστης είπε ότι θύμωσε όταν η 63χρονη έβρισε τη μητέρα του, επειδή προηγουμένως εκείνος αρνήθηκε να προβεί σε πρόσθετες εργασίες στο κλιματιστικό.

«Την εικόνα με το σφυρί δεν τη θυμάμαι. Με θύμωσε αυτό που είπε για την μάνα μου. Είχα παγώσει, δεν ήξερα ότι την χτύπησα», ανέφερε, ενώ συμπλήρωσε την απολογία του λέγοντας ότι μετά πήγε στο αυτοκίνητο και προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε γίνει.

«Είδα ότι το σφυρί είχε αίματα και το πέταξα έξω από τον κάδο. Δεν μπορούσα να καταλάβω. Πήγα στα επόμενα ραντεβού και ήμουν σαν "ζόμπι"», είπε ο νεαρός ψυκτικός. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετς: Βίντεο από την στιγμή που ΙΧ στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

Ελλάδα / Μετς: Βίντεο από την στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

ο όχημα, το οποίο έφερε ξένες πινακίδες, φέρεται να ήταν σταθμευμένο για αρκετό καιρό στο σημείο, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής
LIFO NEWSROOM
Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Ελλάδα / Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά, το κύκλωμα προχωρούσε στην κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση αιτημάτων έκδοσης εγγράφων και πιστοποιητικών σε Κτηματολογικά Γραφεία
LIFO NEWSROOM