Κακοκαιρία στο Μεσολόγγι: Κλειστά σχολεία σήμερα - Πλημμύρισαν σπίτια, καταστήματα και δρόμοι

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Facebook Twitter
Φωτ.: aixmi-news.gr
0

Κλειστά είναι σήμερα Παρασκευή (24/10) όλα τα σχολεία στην πόλη του Μεσολογγίου, λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση.

Με απόφαση του δημάρχου, είναι κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παιδικοί-βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο, το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Κακοκαιρία στο Μεσολόγγι: Πλημμύρισαν σπίτια, καταστήματα και δρόμοι

Προβλήματα στην πόλη του Μεσολογγίου, αλλά και στις περιοχές του Αιτωλικού και του Νεοχωρίου προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα, στο Μεσολόγγι, ενώ η Πυροσβεστική δέχθηκε περισσότερες από 10 κλήσεις για την απάντληση υδάτων.

Παράλληλα, μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας επιχείρησαν για την απορροή των υδάτων, ενώ δυνάμεις της Πυροσβεστικής ήταν σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας, όπου χρειαστεί.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον Δήμο Μεσολογγίου, «λόγω της έντονης βροχόπτωσης αρκετά σημεία οδών εντός του αστικού ιστού της πόλης αποκλείστηκαν από την Τροχαία», για αυτό ζητήθηκε από τους πολίτες, «να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους και να παραμένουν σε ασφαλή σημεία έως την ομαλοποίηση της κατάστασης».

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM