Κακοκαιρία Bettina: Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Κακοκαιρία Bettina: Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Αν και η κακοκαιρία Bettina δείχνει να απομακρύνεται από την Ελλάδα, σε πολλά σημεία της κεντρικής Μακεδονίας κρίνονται απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας επισημαίνει πως οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου, παρά το γεγονός ότι η κακοκαιρία Bettina σταδιακά αποχωρεί.

Συγκεκριμένα, οι αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στα εξής σημεία:

  • Στη Χαλκιδική, και ειδικότερα στο οδικό δίκτυο από Ταξιάρχη έως Αρναία μέσω του όρους Χολομώντα.
  • Στην Πέλλα, από το 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας - χιονοδρομικού κέντρου.
  • Στις Σέρρες, απο το 8ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - χιονοδρομικού κέντρου Λαϊλιά, από το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - Άνω Βροντούς, από το 16ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σιδηροκάστρου - Καρυδοχωρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM