Και πάλι κάμερες σε λεωφορειολωρίδες της Αθήνας - Σε 40 σημεία και δρόμους

Και πάλι κάμερες σε λεωφορειολωρίδες της Αθήνας - Σε 40 σημεία και δρόμους Facebook Twitter
0

Τσουχτερά πρόστιμα θα φέρουν σε οδηγούς ΙΧ και δικύκλων που δεν σέβονται τις λεωφορειολωρίδες, καθώς οι κάμερες επιστρέφουν στην Αθήνα.

Ο ΟΑΣΑ φαίνεται πως θέτει και πάλι σε πλήρη λειτουργία τις κάμερες ελέγχου και εντοπισμού παραβατών. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ΟΑΣΑ ανανέωσε την προμήθεια σε θερμογραφικό χαρτί, καθώς εγκρίθηκε σχετικό κονδύλι ύψους 1.209 ευρώ. Το συγκεκριμένο υλικό χρησιμοποιείται για την εκτύπωση των παραβάσεων και την αποστολή τους στην Τροχαία.

Στην Αθήνα υπάρχουν δώδεκα κάμερες για την παρακολούθηση των λεωφορειολωρίδων, οι οποίες τοποθετούνται σε 40 διαφορετικά σημεία, ανά διαστήματα.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, τα τελευταία χρόνια κόβονται 100 κλήσεις το μήνα για τη σχετική παράβαση.

Το έργο της αστυνόμευσης των λεωφορειολωρίδων έχει αναλάβει η Τροχαία Αττικής. Τονίζεται ότι το ύψος του προστίμου εισόδου σε ΑΛΛ είναι 200 ΕΥΡΩ. Σε περίπτωση στάθμευσης σε ΑΛΛ, επιπλέον του προστίμου εισόδου, αφαιρούνται οι πινακίδες και απομακρύνονται τα οχήματα. Τα έσοδα από τα πρόστιμα εισπράττονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι από τον ΟΑΣΑ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM