Ηράκλειο: Μαχαίρωσε τον φίλο του γιατί του είπε να πληρώσει τον λογαριασμό

Ηράκλειο: Μαχαίρωσε τον φίλο του γιατί του είπε να πληρώσει το λογαριασμό Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη με έναν 35χρονο να τραυματίζεται από μαχαίρι.

Όπως αναφέρει το creta24, όλα έγιναν σε μπαρ της περιοχής, όπου δράστης και θύμα διασκέδαζαν στην ίδια παρέα. Μετά από αρκετή κατανάλωση αλκοόλ η παρέα αποφάσισε να φύγει και τότε ο δράστης πήγε να πληρώσει τον λογαριασμό.

Όμως οι υπάλληλοι του καταστήματος δεν είχαν να του δώσουν ρέστα από το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ με το οποίο πήγε να πληρώσει και εκείνος απάντησε πως θα περάσει κάποια άλλη στιγμή να πληρώσει. Ο κτηνοτρόφος, σύμφωνα με πληροφορίες, παρενέβη και είπε στον φίλο του να πληρώσει καθώς θα ήταν ντροπή να αφήσουν απλήρωτο λογαριασμό, κάτι που φαίνεται πως πήρε βαρέως ο δεύτερος και έβγαλε μαχαίρι.

Μάλιστα πηγές αναφέρουν πως ο δράστης προσπάθησε να χτυπήσει στην κοιλιά τον κτηνοτρόφο, ωστόσο το θύμα για καλή του τύχη αντιλήφθηκε την κίνηση και πρόλαβε και έβαλε μπροστά στο σώμα του τα χέρια του, όπου και τραυματίστηκε τελικά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο της υπερφόρτωσης - «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο»

Ελλάδα / Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο» - Τι εξετάζεται

«Aπό τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα γιατί είναι και κάποιοι τσιμεντένιοι όγκοι δίπλα στην προβλήτα» δήλωσε εμπειρογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM