Ηχηρό μήνυμα κατά του αλκοολισμού από την Κρήτη

Κρήτη: Μήνυμα κατά του αλκοολισμού για την εβδομάδα πρόληψης αλκοόλ Facebook Twitter
Φωτ.: Cretapost.gr
0

Μικροί και μεγάλοι έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του αλκοολισμού σε εκδηλώσεις ενημέρωσης και πρόληψης σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο στην Κρήτη.

Οι επιστήμονες και οι διοργανωτές των εκδηλώσεων όπως, το «Δίκτυο Αλκοολογίας Κρήτης», ο «Σύλλογος Επιστροφή» και οι συνδιοργανωτές, Περιφέρεια Κρήτης, δήμος Ηρακλείου, 7η ΥΠΕ, έστειλαν πολλαπλά μηνύματα ευαισθητοποίησης της κοινωνίας με ομιλίες στα σχολεία, προβολή ντοκιμαντέρ, μουσικά -εικαστικά δρώμενα και άλλες εκδηλώσεις.

Επίσης, αυτοδιοικητικοί, υγειονομικοί, καθηγητές επεσήμαναν σε μεγάλη μουσική εκδήλωση έξω από τη Λότζια Ηρακλείου, τις επιπτώσεις και τον κίνδυνο στην ανθρώπινη υγεία από την προβληματική κατανάλωση αλκοόλ και όπως τονίστηκε, από τον πρόεδρο του συλλόγου «Επιστροφή», καθηγητή ιατρικής Γιάννη Μουζά, οι εκδηλώσεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Του χρόνου η εβδομάδα πρόληψης θα συμπεριλαμβάνει Χανιά και Λασίθι. Εκδηλώσεις πρόληψης πραγματοποιήθηκαν, στα Λύκειο Γαζίου Μαλεβιζίου, στο 11ο Λύκειο Ηρακλείου, στον κινηματογράφο Βιτσέντζος Κορνάρος με προβολή ταινίας και εικαστικά δρώμενα από τα ΚΔΑΠ Ηρακλείου στην Λότζια.

Στο Ρέθυμνο πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στο Αρσάκειο Γυμνάσιο, όπως και ενημερωτικός περίπατος στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου. Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με μουσική εκδήλωση έξω από τη Λότζια από το μουσικό σχολείο Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Καρυστιανού: Ανοιχτή επιστολή σε Μητσοτάκη με δύο ερωτήματα για τα Τέμπη: Εάν δεν απαντήσετε, υποβάλετε την παραίτησή σας

Ελλάδα / Μαρία Καρυστιανού: Ανοιχτή επιστολή σε Μητσοτάκη με δύο ερωτήματα για τα Τέμπη: Εάν δεν απαντήσετε, υποβάλετε την παραίτησή σας

Τι αναφέρει η Μαρία Καρυστιανού στην επιστολή της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κοινοποιήθηκε και στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου
NEWSROOM