Η οργάνωση «Πυρήνες Λυσσασμένων Λαθρεπιβατών» ανέλαβε την ευθύνη για τις καταστροφές στα λεωφορεία

Η οργάνωση «Πυρήνες Λυσσασμένων Λαθρεπιβατών» ανέλαβε την ευθύνη για τις καταστροφές στα λεωφορεία Facebook Twitter
SOOC
24

Οργάνωση με την ονομασία «Πυρήνες Λυσσασμένων Λαθρεπιβατών», ανέλαβε την ευθύνη για τις καταστροφές ακυρωτικών μηχανημάτων και καμερών σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.

Δηλώνουν  «λαθρεπιβάτες από ανάγκη και συνείδηση να ζημιώσουμε τον ΟΑΣΑ, αλλά και τα συμφέροντα της σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που έχουν αναλάβει την εφαρμογή της νέας κατάστασης στα ΜΜΜ (ηλεκτρονικά εισιτήρια,, μπάρες, έξτρα κάμερες και ελεγκτές)»

Καλούν επίσης σε «παραβατικές μετακινήσεις» και δηλώνουν: «Είναι προσωποπαγές μας καθήκον να μπούμε έμπρακτα εμπόδιο στην επιτήρηση της ζωής μας, την χαρτογράφηση των κινήσεων μας».

Το κείμενο που ανήρτησε ο Πυρήνας Λυσσασμένων Λαθρεπιβατών

Εξέγερση: της επιθυμίας άνοιξη και σπορά της ανάγκης

-Ανώνυμου

Το ρολόι δείχνει 7:30. Πρέπει να πας στη δουλεία, στο σχολείο/σχολή, να βγεις στο ψάξιμο για την επόμενη μέρα. Σηκώνεσαι και ντύνεσαι στα γρήγορα. Στρίβεις τσιγάρο και μετράς τα ψιλά για καφέ στο χέρι.

 

Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος βγήκες για να τσατιστείς,, να ρίξεις χριστοπαναγίες,, να βάλεις τα κλάματα, να οραματιστείς γλαφυρά την εξάλειψη του ανθρώπινου είδους. Ας είμαστε ειλικρινείς, αυτό κάνουμε όλοι. Κι ας μερικοί το παίζουν καλοκάγαθοι μπας και ξεσηκωθεί το πόπολο. Η υγρασία στην στάση, το ρίγος απ' το ξύπνημα, ακόμα, το άγχος. Η μ@λ@κ@ που τραμπουκίζει με το γάντι την μαύρη κοπέλα με το μωρό της, αφού δεν βρίσκει αρκετό χώρο να αποθέσει τα φτιασιδωμένα της προνόμια. Παλιά δεν ήταν έτσι, θυμάται, τώρα γεμίσαμε ξένους' Ναι, και μαύρους και απ' όλα. Της κόψαν και την σύνταξη και δεν έχει να δώσει χαρτζιλίκι στα εγγόνια, πάλι καλά που ο γόνος της έχει σταθερό μισθό. Φοβάται όμως και του τηλεφωνεί όποτε τελειώνει την βάρδια. Επικίνδυνη δουλειά, φωτιές, κακό' Μια φορά κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό όταν έμαθε πως το είχαν στο 401. Δε βαριέσαι, το ψωμί να βγαίνει.

 

“Μπορείς να μου χτυπήσεις το εισιτήριο παιδί μου;”

 

Ευχαριστώ, είπε, μουρμουρώντας για τους γύφτους τζαμπατζήδες, σιχτίρισε μέσα απ' τα δόντια και για τους βάνδαλους που μπαίνουν και σπάνε τα μπλε κουτιά. “Εμείς τα πληρώνουμε πάλι αυτά,, εμ αφού δεν υπάρχει κράτος”. Και λίγο αργότερα, “τις κοιτάει κανένας και αυτές τις έρμες τις κάμερες ή τζάμπα τις πληρώσαμε και αυτές;”

 

Όποτε προσπαθούμε να φανταστούμε την δυστοπία απλώς ξυπνάμε,,, κοιτάμε γύρω καθώς περπατάμε ή σκρολλάρουμε τα νέα της ημέρας, αντικρίζοντας την ολοζώντανη. Δε χωρά αμφιβολία πως αυτός ο κόσμος μας κάνει νευρωτικούς. Η κοινωνία των ανθρώπων δεν είναι όμως άρρωστη αλλά ρωμαλέα νοσηρή. Κάθε βήμα στη μητρόπολη και ένα βήμα μακρυά από το να την φανταστούμε καλύτερη, πόσο μάλλον ιδανική.

 

Οι άνθρωποι που μιλάνε για επανάσταση και αναρχία χωρίς να καταλαβαίνουν πως ο έρωτας είναι ανατρεπτικός,, χωρίς να βλέπουν την θετικότητα της άρνησης των περιορισμών- αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα πτώμα στο στόμα τους. Οι μικρές πράξεις άρνησης στην καθημερινή ζωή, η παράβαση των ορίων των κανόνων και των νόμων, η επίθεση' μικρή ή μεγάλη αυθόρμητη ή οργανωμένη , στο φως των καθημερινών στιγμών ή το σκοτάδι της συνομωτικής νύχτας – είναι αυτά που πληρούν τις εξεγερτικές μας επιθυμίες και την ανάγκη μας για ζωή. Άλλωστε, είναι ωραία εκείνη η στιγμή που εξαπολύεται μια επίθεση εναντίον της τάξης του κόσμου. Αρκετά όμως με τους μηρυκασμένους σιτού.

 

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου το βράδυ επιτεθήκαμε συντονισμένα και καταστρέψαμε ακυρωτικά μηχανήματα και κάμερες σε λεωφορεία των γραμμών 054,747,021 και Β5, σε διαφορετικά σημεία της Αθήνας.

 

Είναι, νομίζουμε, αυτονόητο πως δεν γουστάρουμε να είμαστε ανοιχτοί και τρωτοί στα μάτια της επιτήρησης και του ελέγχου των προσωπικοτήτων μας. Στην κατακερματισμένη μας ζωή στην μητρόπολη, αντιλαμβανόμαστε την επιβολή αυτή ενός καθυστερημένου (σε σχέση με ευρωπαϊκά και άλλα κράτη) πανοπτισμού του κεφαλαίου-κράτους, που επεκτείνεται και στις μετακινήσεις, ως μια ευθεία προσβολή στην απόρρητη σφαίρα καθενός/μιάς μας.

 

Είναι προσωποπαγές μας καθήκον να μπούμε έμπρακτα εμπόδιο στην επιτήρηση της ζωής μας, την χαρτογράφηση των κινήσεων μας.

 

Είναι παραβατικό μας χρέος προς τους εαυτούς μας να αρνούμαστε να πληρώσουμε στα ΜΜΜ' τους κομιστές της ροής ενός κόσμου που εχθρευόμαστε και που όμως μας περιέχει.

 

Λαθρεπιβάτες από ανάγκη και συνείδηση να ζημιώσουμε τον ΟΑΣΑ, αλλά και τα συμφέροντα της σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που έχουν αναλάβει την εφαρμογή της νέας κατάστασης στα ΜΜΜ (ηλεκτρονικά εισιτήρια,, μπάρες, έξτρα κάμερες και ελεγκτές)

 

Ιδιαίτερα μας χαροποιεί η βαρύνουσα σημασία με την οποία αντιμετωπίζουν το ζητήμα των μετακινήσεων οι ριζοσπαστικοί κύκλοι και οι πολύμορφες κινήσεις αντιπληροφόρησης και άμεσες δράσεις. Η κίνηση μας, μια απ' τις πολλές, ας εκληφθεί ως επιθετική συμβολή στο κύμα σαμποταρίσματος των νέων σχεδίων για τα ΜΜΜ.

Για την συνέχιση των εχθροπραξιών...

Μονάχοι είμαστε ξεχωριστοί, μαζί είμαστε δυνατοί...

 

και για το τέλος μερικά βασικά:

  • ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
  • ΜΗ ΧΤΥΠΑΣ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ, ΧΤΥΠΑ ΕΛΕΓΚΤΗ
  • ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
  • ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΜΕΡΩΝ
  • ΚΟΤΡΩΝΙ ΣΑΝ ΚΟΜΗΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΤΗ

Πυρήνες Λυσσασμένων Λαθρεπιβατών

24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

18 σχόλια
Λογικά λόγια από άτομα που δεν έχουν μοχθήσει για τίποτα στη ζωή τους ούτε και έχουν πληρώσει δεκάρα σε φόρους. Οι τεμπέληδες τα θέλουν όλα έτοιμα.
Ρε δε μας παρατάτε που καμώνεστε,ότι είσαστε και παιδιά της βιοπάλης και σας τρώει το αγιάζι να πάτε στο μεροκάματο;Άντε πια με τις αηδίες...Πληρώνει ο κοσμάκης τον κάθε κάφρο που την έχει δει επανάσταση.
Πυρήνες λυσσασμένων λαθρεπιβατων;;; Δηλαδή ΠΛΛ; καθόλου εύηχο. Τι μέλλον να έχει μια οργάνωση που για συντομία λέγεται Πι Λ Λ; (αν ήταν στα αγγλικά θα ακουγόταν ωραία Πι Ελ Ελ).Θα φτιάξω μια άλλη οργάνωση που θα κάνει την ίδια δουλειά και θα την ονομάσω με το πιασαρικο ΟΑΣΑ (Ομάδες Αντίστασης Συφιλιδικών Αναρχικών)
Αγαπητοί συμφορολογούμενοι, από κάτι τέτοια παράσιτα που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους ούτε ένα σεντς για φόρο ή εισφορά, ανεβαίνει ο λογαριασμός στα ύψη για τους υπόλοιπους. Και κάνουν και τον καμπόσο, δεν τους αρέσει -λέει- η "κατακερματισμένη" τους ζωή στην μητρόπολη, γιατί δεν πάνε στην εξοχή να τρώνε βρύα και λειχήνες;Φίλτατε λυσσασμένε, η μαύρη κοπέλα και το μωρό της σε έχουν χεσμένο.
Αγαπητέ συμφορολογούμενε, κοίτα να πληρώσεις την μερίδα του λέοντος που χρωστάς ενώ προσβλέπεις στην ιδιωτικοποίηση των πάντων, και άσε τα σάπια ότι για τον λογαριασμό στα ύψη φταίνε οι αναρχικοί μια στο τόσο.Και φυσικά αυτά τα παράσιτα μπορεί να ήταν κάποτε σαν και εμάς τα υπόλοιπα «παράσιτα», που πληρώνουμε για σένα και τα φράγκα σου σε Ελβετίες, μέχρι που αγανάκτησαν με αυτόν τον τρόπο.
Φίλτατε Haifischnet δε μας τα 'χες πει για τις καταθέσεις σου σε ελβετικά φράγκά (την περίπτωση ο anonymous204 να είναι χυδαίος συκοφάντης την αποκλείω αυτόματα γιατί φαίνεται αριστερός).Άλλο όμως θέλω να σε ρωτήσω. Ούτε ένα κέρασμα στους συνσχολιαστές σου ρε μπαγάσα;
@Citellus citellusΠάμε στην Ελβετία, σύντροφοι, για σκι κι ευθανασία!Κοίτα, επειδή δεν είμαι τσαμπατζού, μόλις ξεμπερδέψω με κάτι ρυθμίσεις που έχω με ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και ένα δανειάκι, θα το γιορτάσουμε. Θα κεράσω όλο το μαγαζί!Α, έλα κι εσύ με τον αριθμό 204, θα το ΚΑΨΟΥΜΕ!
Στηρίζουμε και όχι μόνο αυτούς αλλά κάθε άλλη παραβατική κίνηση αντίστασης που γαλουχήθηκε προεκλογικά από τον Σύριζα και λοιπούς νεο-αριστερούς. Φυσικά πληρώνει το κορόϊδο.
Και στα σοβαρα πλεον, αρκετα με το παραμυθι και την πιπιλα των αυτοαποκαλουμενων "αντιεξουσιαστων"Να ρωτησουμε τον δικασμενο και εκτελεσμενο Χαμπιμπι των εξαρχειων τι θα ειχε να μας πει για την εξουσια και την βια που ειναι συνυφασμενοι με αυτης της μορφης "αντιεξουσιαστες"