ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Η Νέα Φιλαδέλφεια αλλάζει: Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του υπόγειου δρόμου

Η Νέα Φιλαδέλφεια αλλάζει: Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του υπόγειου δρόμου Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια της υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένα υπερσύγχρονο οδικό δίκτυο, που συνδέεται άρρηκτα και με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Πριν τα επίσημα εγκαίνια του «ΟΠΑΠ Arena- Αγιά Σοφιά» θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου υπόγειου δρόμου, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου, και πρόκειται ουσιαστικά για το έργο υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 17,7 εκατ. ευρώ (με ΦΠΑ), έχει κριθεί καθοριστικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς μεταξύ άλλων θα βελτιώσει τη διέλευση των οχημάτων από και προς το σημείο.

Ειδικότερα, αφορά τμήματα του δρόμου που βρίσκονται κοντά στο σχεδόν έτοιμο γήπεδο της ΑΕΚ και εκτιμάται ότι θα συμβάλλουν στην διαφοροποίηση και βελτίωση της διέλευσης των οχημάτων και πεζών από και προς το γήπεδο αλλά και από και προς το άλσος Νέας Φιλαδελφείας. 

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του νέου γηπέδου thw AEK.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο

Ελλάδα / Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο από τον Λύτρα

«Έχουμε φθάσει σε απύθμενα βάθη θράσους αν προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογητική βάση σε μια συμπεριφορά η οποία μάλλον είναι η μόνη που διαφοροποιεί το ανθρώπινο είδος από τα ζωώδη ένστικτα»
NEWSROOM