Η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποιεί φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου βασανιστή της φοιτήτριας

Η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποιεί φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου βασανιστή της φοιτήτριας Facebook Twitter
2

Η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποιεί φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου βασανιστή της φοιτήτριας Facebook Twitter

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 52χρονου, που συνελήφθη στις 4 Μαΐου στη Δάφνη για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης στην 20χρονη φοιτήτρια, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΚΟΝΤΖΙΛΕΛΟ Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από επισταμένες έρευνες για την ανεύρεση της 20χρονης, η εξαφάνιση της οποίας είχε καταγγελθεί, οι αστυνομικοί εντόπισαν υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη, στο οποίο διέμενε ο δράστης, και διενήργησαν έρευνα. Εντός του διαμερίσματος ανευρέθη η νεαρή φοιτήτρια, την οποία κατακρατούσε παράνομα και κακοποιούσε. Επισημαίνεται ότι, κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποιεί φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου βασανιστή της φοιτήτριας Facebook Twitter

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσας. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Η Κοινοτοπία του Κακού γράφτηκε ως προειδοποίηση για τα «σιγανοποταμάκια»: white-collar τύπους υπεράνω υποψίας, σαν τον Άιχμαν, που από την γραφειοκρατική τους θέση έστελναν εκατομμύρια στον θάνατό τους.Όχι για τον κάθε κοινό βιαστή.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ