LIVE!

Η αστυνομία ταυτοποίησε τους δράστες της ληστείας μετά φόνου στον λόφο του Φιλοπάππου

Η αστυνομία ταυτοποίησε τους δράστες της ληστείας μετά φόνου στον λόφο του Φιλοπάππου Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τους δράστες της ληστείας στο λόφο του Φιλοπάππου, που κατέληξε στον θάνατο 25χρονου φοιτητή, ταυτοποιήσε και καταζητεί η αστυνομία.

Πρόκειται για τρεις άντρες με καταγωγή από το Πακιστάν, δύο εκ των οποίων είναι σεσημασμένοι. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι θέμα χρόνου η σύλληψη των τριών δραστών, που έχουν εξαφανιστεί από τα σπίτια που διαμένουν στην Αθήνα.

Η εκτίμηση της αστυνομίας, είναι ότι οι τρεις δράστες θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό και για αυτό έχουν ληφθεί ιδιαίτερα μέτρα σε όλα τα σημεία εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, οι δράστες είναι μέλη μιας εκ των συμμοριών που δρουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ενώ σημειώνεται ότι απενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνά τους αμέσως μετά το θάνατο του 25χρονου φοιτητή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025- Live: Λεπτό προς λεπτό το συνέδριο για ισότητα, συμπερίληψη και διαφορετικότητα

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025- Live: Λεπτό προς λεπτό το συνέδριο για ισότητα, συμπερίληψη και διαφορετικότητα

Περισσότερες από 50 προσωπικότητες από την πολιτική, τον πολιτισμό, τα media και την κοινωνία των πολιτών συμμετέχουν στο φετινό The Upfront Initiative, που επιστρέφει για 4η χρονιά στο Ωδείο Αθηνών
LIFO NEWSROOM