Ανακοίνωση για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά εξέδωσε πριν από λίγο η αστυνομία.

 

Η λιτή ανακοίνωση  αναφέρει σχετικά «Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε στην πράξη του».

 

Υπενθυμίζεται ότι σύζυγος του θύματος ομολόγησε πως βρίσκεται πίσω από το έγκλημα. 

 

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, καθώς κατέρρευσαν όλες οι προηγούμενες καταθέσεις του. Ο πιλότος ομολόγησε μετά από έξι ώρες κατάθεσης, κατά τις οποίες δεν έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις στα κενά και τα νέα δεδομένα που ανακτήθηκαν από ηλεκτρονικές συσκευές. 

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς πως η 20χρονη φοιτήτρια του είχε πει πως θα τον χωρίσει και θα πάρει μαζί της το 11 μηνών μωρό τους.  

 

 

 

Νωρίτερα, στις έκτακτες ανακοινώσεις που είχε προβεί η Ελληνική Αστυνομία, σημειωνόταν πως έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονταν διευκρινίσεις και για αυτό ο τότε «μάρτυρας» είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ.

 

Η γυναικοκτονία ήταν όπως όλα δείχνουν προμελετημένη, αφού ο 32χρονος επιχείρησε να σκηνοθετήσει ολόκληρη ληστεία μετά φόνου, αποδίδοντας το έγκλημα σε «τρεις διαρρήκτες». 

 

Τα βασικά στοιχεία που οδήγησαν τον 32χρονο πίσω στη ΓΑΔΑ ήταν τρία: 

 

-Η ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από κάμερα στο σπίτι, φαίνεται να είχε γίνει πολύ νωρίτερα από την ώρα που, σύμφωνα με την κατάθεση του είχαν εισβάλει οι υποτιθέμενοι διαρρήκτες

 

-Στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου καταγράφηκε δραστηριότητα σε χρόνο που ο ίδιος έλεγε ότι ήταν δεμένος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

 

-Επίσης, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ - κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.