Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά

 

Ο 32χρονος σύζυγος είχε πετάξει με τον αδελφό του, με ελικόπτερο στην Αλόννησο, για το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατο της νέας μητέρας, που δολοφονήθηκε με ασφυξία δίπλα στο μωρό της, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, στη μεζονέτα τους. 

 

Με εντολή της ΓΑΔΑ όμως, κλιμάκιο του τμήματος των ανθρωποκτονιών πέταξε με ελικόπτερο στο νησί σήμερα. Pρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα και στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει. 

 

Τα νέα στοιχεία είναι τεχνικής φύσης που χρειάζονταν χρόνο για αναλυθούν από τους επιθεωρητές της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα βασικά στοιχεία είναι τρία: 

-Η ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από κάμερα στο σπίτι, φαίνεται να έχει γίνει πολύ νωρίτερα από την ώρα που, σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν, εισέβαλαν οι διαρρήκτες

-Στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου καταγράφηκε δραστηριότητα σε χρόνο που απαιτείται περαιτέρω διερεύνηση

-Η νεκρή Κάρολάιν φορούσε ένα έξυπνο ρολόι με καταγραφή καρδιακών παλμών, που φαίνεται να σταμάτησαν σε χρόνο που δεν συμπίπτει απαραίτητα με τους θεωρητικούς χρόνους 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο πιλότος είχε καταθέσει πως τρεις διαρρήκτες μπήκαν περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα και έμειναν στο σπίτι τους έως τις έξι παρά δέκα. Η Κάρολαϊν βρέθηκε πισθάγκωνα δεμένη χωρίς ίχνη πάλης και το μωρό δίπλα της. 

 

Τόσο το κινητό του πιλότου, όσο και το κινητό της Κάρολαϊν βρέθηκαν στο σπίτι ενώ ούτε η κάμερα εσωτερικού χώρου καταστράφηκε. Σύμφωνα με την κατάθεσή του πιλότου, ο ίδιος παρέμεινε δεμένος και κάποια στιγμή λιποθύμησε για λίγο. Η Κάρολαϊν βρέθηκε νεκρή στη σοφίτα. 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο 32χρονος είχε καταθέσει πως το παράθυρο από το οποίο μπήκαν οι ληστές ήταν ανοικτό το βράδυ της διάρρηξης και, όταν έμαθαν ότι τα περίπου 15.000 ευρώ βρίσκονταν μέσα σε ένα κουτί από επιτραπέζιο παιχνίδι το άνοιξαν και τα πήραν. Ωστόσο δεν φαίνεται να πείραξαν τα υπόλοιπα κουτιά στον ίδιο χώρο. 

 

Αυτή τη στιγμή ο 32χρονος πιλότος εξετάζεται εκ νέου ως μάρτυρας. «Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες» ήταν η λιτή ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών. 

 

Θύμα της ληστείας έπεσε και το μικρό σκυλί της οικογένειας, που κάποιος κρέμασε με το λουρί από την ξύλινη κουπαστή της εσωτερικής σκάλας. Βρέθηκε απαγχονισμένο από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο.