Η 70χρονη πρώην καθαρίστρια που έδωσε τη σύνταξή της στην οικογένεια της Ελένης η οποία σκοτώθηκε στο σεισμό της Λέσβου

Η 70χρονη πρώην καθαρίστρια που έδωσε τη σύνταξή της στην οικογένεια της Ελένης η οποία σκοτώθηκε στο σεισμό της Λέσβου Facebook Twitter
1

70χρονη συνταξιούχος, πρώην καθαρίστρια, συγκινήθηκε από το δράμα της οικογένειας της Ελένης Βαλελή που έχασε τη ζωή της στο σεισμό της Λέσβου, στο χωριό Βρίσα και πρόσφερε στον σύζυγος της άτυχης γυναίκας,  την πενιχρή σύνταξή της.

Όπως αποκάλυψε ο αδελφός του Γιώργου Βαλελή, η γυναίκα αυτή επισκέφθηκε τον αδελφό του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και του έδωσε τη σύνταξή της, επιμένοντας, παρά την αρχική άρνηση των δυο αδελφών να πάρουν το ποσό.

Ο Δήμήτρης Βαλελής που θέλησε να κάνει γνωστή την ανθρωπιά της 70χρονης Παναγιώτας Καπίρη εμφανίστηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου στο κανάλι Ε, όπου φιλοξενήθηκε και η 70χρονη.

Η ίδια αρνιόταν να παραδεχτεί ενώπιον της κάμερας ότι βοήθησε οικονομικά την οικογένεια και έριχνε το «φταίξιμο» στον Δημήτρη Βαλελή που έκανε γνωστή την προσφορά της.

«Με μαρτύρησε ο αδελφός του Γιώργου, εγώ δεν ήθελα να μαθευτεί! Τι να πω εγώ;  Είμαι μια αμόρφωτη, φτωχιά γυναίκα. Δεν έκανα τίποτα. Εγώ δεν ξέρω τίποτα…. Εγώ αγαπάω και το μυρμήγκι. Γιατί το μυρμηγκάκι, που παίρνει τα ψιχουλάκια και τα πηγαίνει στη φωλιά του;», είπε μεταξύ άλλων η κυρία Παναγιώτα Καπίρη.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ