Χιονισμένος ο Όλυμπος από τα ξημερώματα

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια - Ξημέρωσε και ο Όλυμπος ήταν «ντυμένος» στα λευκά Facebook Twitter
Φωτογραφία: Forecast Weather Greece
0

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Όλυμπος είναι «ντυμένος» στα λευκά, κάνοντας έτσι και επίσημα, την έναρξη του φετινού χειμώνα.

Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο υδράργυρος, παρά το γεγονός ότι έχουμε μπει στον Νοέμβριο, να είναι στα ύψη, όμως όπως φαίνεται ο χειμώνας ξεκινά από τον Όλυμπο, αν και με χαρακτηριστική καθυστέρηση.

Σύμφωνα και με τις ανταποκρίσεις, αλλά και τις φωτογραφίες του του Forecast Weather Greece, από το πρωί χιονίζει στο υψηλότερο βουνό της Ελλάδας και το τοπίο είναι μαγικό.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM