Χιλιάδες πολίτες ετοιμάζονται για συλλαλητήριο συμπαράστασης στην Ελληνική κυβέρνηση στις 17 Φεβρουαρίου

Χιλιάδες πολίτες ετοιμάζονται για συλλαλητήριο συμπαράστασης στην Ελληνική κυβέρνηση στις 17 Φεβρουαρίου Facebook Twitter
12

Αν και οι ημερομηνίες παραμένουν ακόμη ανοιχτές, το μαζικό κίνημα που καλεί όλη την Ελλάδα σε συλλαλητήρια αρχίζει να παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η πρώτη σελίδα στο Facebook που έκανε την εμφάνισή της την περασμένη εβδομάδα έχει τίτλο "ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ".

Ήδη οι οι συμμετοχές σε αυτό το page έχουν φτάσει τις 45.000 ενώ όπως αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας: Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος και Λευκού πύργου, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη.
Η ημερομηνία του συλλαλητηρίου είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης.

Τις τελευταίες δύο μέρες αρκετές ακόμη πόλεις εκδήλωσαν ενδιαφέρον στο πανελλήνιο κάλεσμα και διοργανώνουν τοπικά, αντίστοιχες συγκεντρώσεις. Μέχρι στιγμής, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα και Θεσσαλονίκη ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει αντιπροσωπείες Ελλήνων στην Γερμανία και τις Βρυξέλλες.

Οι τελικές ημερομηνίες θα οριστούν παράλληλα με τις εξελίξεις και όλες τις πληροφορίες για το πως εξελίσσεται αυτό το κίνημα μπορείτε να τις παρακολουθείτε στην σελίδα τους στο Facebook.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM
«Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη στην Ελλάδα και πέθανε από καρκίνο

Ελλάδα / «Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που πέθανε από καρκίνο στην Ελλάδα και είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη

Ήταν μέλος οικογένειας με τρία παιδιά που γεννήθηκαν από το σπέρμα του συγκεκριμένου δότη - Μετά τον θάνατό του διαγνώστηκε με καρκίνο και άλλο παιδί της οικογένειας
THE LIFO TEAM