Hellenic Train: Αμαξοστοιχία με 58 επιβάτες ακινητοποιήθηκε στην Κατερίνη

Hellenic Train: Αμαξοστοιχία με 58 επιβάτες ακινητοποιήθηκε στην Κατερίνη Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC / Αρχείου
0

Μια αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα ακινητοποιήθηκε στην Κατερίνη προκαλώντας σημαντικές καθυστερήσεις για τους 58 επιβάτες.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η Hellenic Train αναφέρει ότι «η αμαξοστοιχία 12591, με 58 επιβάτες στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα, είναι ακινητοποιημένη στην Κατερίνη».

Με βάση την ίδια πηγή, η ακινητοποίηση έγινε «λόγω παντογράφου εκτός λειτουργίας από κλαδιά στη γραμμή και σπασμένου υαλοπίνακα στην καμπίνα μηχανοδήγησης». 

«Αναμένονται μεγάλες καθυστερήσεις στον Προαστιακό Θεσσαλονίκη-Λάρισα. Θα δρομολογηθούν λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των επιβατών», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Ελλάδα / Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: «Δεν ήταν μπροστά ο Αλκέτ Ριζάι» - Το βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, ο εντολέας του αναγκάστηκε να πυροβολήσει προκειμένου να προστατέψει τόσο τον ίδιο όσο και τον αρχιφύλακα που ήταν παρών στη συμπλοκή
THE LIFO TEAM