Γιώργος Τράγκας: «Δεν ξέρω πώς έβγαλε αυτά τα χρήματα», λέει ο αδελφός του

Γιώργος Τράγκας: «Δεν ξέρω πώς έβγαλε αυτά τα χρήματα», λέει ο αδελφός του Facebook Twitter
0

Για την υπόθεση με τα ακίνητα Γιώργου Τράγκα μίλησε ο αδελφός του, τονίζοντας ότι δεν έχει ιδέα πώς αποκτήθηκε η αμύθητη περιουσία.

Μιλώντας στο Mega, ο αδελφός του τόνισε πως μετά το δεύτερο διαζύγιο του δημοσιογράφου δεν είχαν επαφές και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσα λέγονται γύρω από το όνομα της οικογένειάς τους.

«Δεν είχα σχέση με τον αδερφό μου. Δεν με έχει καλέσει κανένας, ούτε έχω καμία σχέση. Τα περιουσιακά μου στοιχεία προέρχονται από τη μητέρα μου, είμαστε ετεροθαλή αδέρφια. Δεν είχα καμία σχέση με τη δημοσιογραφία ή με το τι έκανε ο αδερφός μου», είπε.

«Δεν ξέρω τι έκανε και πως έβγαλε αυτά τα χρήματα. Ήξερα ότι βγάζει ένα περιοδικό. Μετά το δεύτερο διαζύγιό του δεν είχα καμία σχέση. Το μόνο που μου είχε πει κάποτε ότι: "Ξέρεις, θα μένω στη Γαλλία τον μισό χρόνο. Έχω πάρει ένα σπίτι στη Γαλλία". Στη γιορτή του καθενός έπαιρνε ο ένας τηλέφωνο και έλεγε χρόνια πολλά. Τέρμα. Δεν μ’ αρέσει που κυκλοφορεί το επίθετό μας. Το όνομά μας ουδέποτε είχε βγει τη δημοσιότητα. Είμαστε μία αξιοπρεπής οικογένεια από πάππου προς πάππου. Ας ερευνηθεί, κράτος υπάρχει, ας κοιτάξει να βρει την προέλευση», πρόσθεσε.

Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Τράγκας, μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Τράγκα, θα αποδεχτεί την κληρονομιά, σύμφωνα με τον δικηγόρο Νίκος Αγαπηνό.

«Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας από τους συνεχόμενα φορολογικά ελεγχόμενους πολίτες. Προσωπικά τον υπερασπίστηκα σε διάφορες δίκες για διάφορα φορολογικά αδικήματα, που οφείλουμε να πούμε ότι έχει απαλλαγεί αμετακλήτως. Ο φορολογικός έλεγχος στο πρόσωπό του δεν σταμάτησε ποτέ», είπε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ