ΓΕΕΘΑ: Νεκρός αλεξιπτωτιστής έπειτα από επιχειρησιακό άλμα

ΓΕΕΘΑ: Νεκρός αλεξιπτωτιστής έπειτα από επιχειρησιακό άλμα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ ΓΕΣ
0

Τραγική κατάληξη είχε για έναν αλεξιπτωτιστή το επιχειρησιακό άλμα, καθώς το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε ότι τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι ο εν λόγω αλεξιπτωτιστής, της Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων, τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελεύθερης πτώσης.

Έρευνα γίνεται για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλεξιπτωτιστής παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους και βρέθηκε εκτός ζώνης ρίψης, το βράδυ της Πέμπτης στα Μέγαρα.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες και όταν εντοπίστηκε τον μετέφεραν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του αλεξιπτωτιστή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ

«Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι, τη νύκτα 3 προς 4 Σεπτεμβρίου 2020, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ. Μ. της δυνάμεως Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων κατά την διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το ΓΕΕΘΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM