Γαλάτσι: Νεκρός άνδρας σε σήψη εντοπίστηκε στα παλιά λατομεία

Γαλάτσι: Νεκρός άνδρας σε σήψη εντοπίστηκε στα παλιά λατομεία Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα το μεσημέρι της Κυριακής στα λατομεία στο Γαλάτσι, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η σορός ήταν ήδη σε σήψη.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες που επικαλείται το prothema.gr αναφέρουν ότι η σορός του άνδρα εντοπίστηκε από περιπατητή που ενημέρωσε τόσο την αστυνομία όσο και την πυροσβεστική προκείμενου να τον ανασύρουν.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, κατά την ανάσυρση του άτυχου άνδρα διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε σήψη. Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν διευκρινιστεί αλλά «φως» αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί του παρόντος η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Δίκη για Τέμπη: «Άρρηκτα συνδεδεμένη η παράνομη μετάταξη του σταθμάρχη με τον θάνατο των ανθρώπων μας»

Στη σημερινή συνεδρίαση παρενέβη ο δικηγόρος και πατέρας θύματος, κ. Αντώνης Ψαρόπουλος, ο οποίος ζήτησε από το δικαστήριο να κάνει δεκτές τις παραστάσεις για την παράβαση καθήκοντος
THE LIFO TEAM