Φουρθιώτης για τη σύλληψη: «Έζησα ξανά τον κανιβαλισμό εις βάρος μου»

Φουρθιώτης για τη σύλληψη: «Έζησα ξανά τον κανιβαλισμό εις βάρος μου» Facebook Twitter
0

Για «κανιβαλισμό» και «ενορχηστρωμένη» προσπάθεια «εξόντωσής» του έκανε λόγο ο Μένιος Φουρθιώτης στην πρώτη του αντίδραση μετά τη σύλληψή του

Ο παρουσιαστής- που αποφυλακίστηκε πριν από λίγο καιρό- συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο Περιστέρι, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε πρώην συνεργάτης του, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. 

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Μένιος Φουρθιώτης ανέφερε ότι μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ και αμέσως μετά στον εισαγγελέα «όπου φυσικά και αφέθηκα ελεύθερος». 

«Έζησα ξανά, τον κανιβαλισμό εις βάρος μου», έγραψε ο παρουσιαστής. «Ο Θεός,όμως, ήταν με το μέρος μου κι ας υπάρχει μια συντονισμένη -ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής μου», ανέφερε ακόμη. 

«Όπως είναι προφανές, κρίθηκε ως αστεία η αιτία. Τώρα, τον λόγο τον έχω εγώ, και θα λογοδοτήσουν στον εισαγγελέα αυτοί, που έχουν ως χόμπι τους να εξαπατούν αστυνομικές και δικαστικές αρχές», επεσήμανε στην ίδια ανάρτηση. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη: 

«Αλλά η Δικαιοσύνη βλέπει και στο σκοτάδι, ανέφερε ο Ευριπίδης και είχε δίκιο. Το πρώτο προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η Δικαιοσύνη. Και σήμερα την έζησα για άλλη μια φορά όπως το ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Έζησα ξανά, τον κανιβαλισμό εις βάρος μου.

Ο Θεός,όμως, ήταν με το μέρος μου κι ας υπάρχει μια συντονισμένη -ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής μου. Για το λόγο που όλοι πλέον γνωρίζετε, σήμερα μετέβην στην ΓΑΔΑ και αμέσως μετά στον Εισαγγελέα όπου φυσικά και αφέθηκα ελεύθερος. Όπως είναι προφανές, κρίθηκε ως αστεία η αιτία. 

Τώρα, τον λόγο τον έχω εγώ, και θα λογοδοτήσουν στον Εισαγγελέα αυτοί, που έχουν ως χόμπι τους να εξαπατούν Αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Μάλλον εσείς φοβάστε περισσότερο να καταδικάσετε απ’ ό,τι φοβάμαι εγώ να καταδικαστώ. Κι αυτό, γιατί δεν έχετε τίποτα να προσάψετε. Η αλήθεια είναι πιο ισχυρή από το δικό σας ψέμα». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή που αρίστευσε, μιλά στη LIFO

Ελλάδα / Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή, μιλά στη LIFO

Η συντονίστρια του προγράμματος «Άμεση Ανακούφιση Προσφύγων και Μεταναστών» των Παιδικών Χωριών SOS στη Λέσβο, μιλά για την επιτυχία του 18χρονου παιδιού αλλά και για τι θα πρέπει να κάνει πλέον η πολιτεία

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ