ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Φωτιές σε Δράμα και Πέλλα

Φωτιές σε Δράμα και Πέλλα Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια να κατασβεστούν οι φωτιές που μαίνονται εδώ και αρκετά 24ωρα σε χαμηλή βλάστηση στο Φαλακρό της Δράμας και στο όρος Πάικο της Πέλλας.

Στο Φαλακρό η φωτιά που εκδηλώθηκε από τις 17 Ιουλίου αναπτύσσεται μέσα σε χαράδρες, σε ορεινή δύσβατη περιοχή της Σίτνας, ενώ ξεκίνησε από την περιοχή της Χιονότρυπας και κατευθύνθηκε νοτιοανατολικά νότια προς την πλευρά των Πύργων. Στο σημείο επιχειρούν σήμερα 35 πυροσβέστες με πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν τρία ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Στο όρος Πάικο Πέλλας, στην περιοχή Κρανιά η φωτιά είναι σε εξέλιξη επίσης από τις 17 Ιουλίου το βράδυ και εκδηλώθηκε μετά από σφοδρή καταιγίδα με πολλαπλούς κεραυνούς που έπληξαν την περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν για τρίτη μέρα 21 πυροσβέστες , πεζοπόρα τμήματα, επτά οχήματα της πυροσβεστικής και από αέρος ένα ελικόπτερο.

Εξάλλου σε πλήρη έλεγχο τέθηκε, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε άλσος έξω από την πόλη της Βέροιας. Στο σημείο παραμένουν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Ελλάδα / Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Ακρόπολη Σερρών – Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί τους πολίτες να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή
LIFO NEWSROOM