Φωτιά σε πλοίο στην Ηγουμενίτσα: Πληροφορίες για αγνοουμένους

Φωτιά σε πλοίο στην Ηγουμενίτσα Facebook Twitter
Φωτ: START TV
0

Ανεπίσημες πληροφορίες για περίπου 10 αγνοουμένους μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, μετά τη φωτιά που ξέσπασε σε επιβατικό πλοίο έξω από την Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται ότι υπάρχει πληροφορία ότι από την λίστα επιβατών δεν μπορούν να εντοπιστούν 10 άτομα. Ανώτατη πηγή του λιμενικού δηλώνει στον τηλεοπτικό σταθμό ότι είναι σημαντικό οι διασωθέντες να φτάσουν στο λιμάνι και να γίνει η καταγραφή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι 278 επιβαίνοντες του οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympiα, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά τα ξημερώματα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής βορειοανατολικά της νήσου Ερεικούσας, κατά την εκτέλεση του δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Πρίντεζι, βρίσκονται σε παραπλέοντα πλοία και σκάφη.

Ένα άτομο από τους επιβαίνοντες του πλοίου που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Στο πλοίο, σύμφωνα με τις επίσημες καταστάσεις πληρώματος και επιβατών που κατέθεσε ο πλοίαρχος του πλοίου στην Ηγουμενίτσα, πριν τον απόπλου του, επέβαιναν 239 επιβάτες και 51 άτομα πλήρωμα, δηλαδή σύνολο 290 άτομα.

Στη θαλάσσια περιοχή, όπου έχει σημειωθεί το συμβάν, βρίσκονται ήδη σκάφη του λιμενικού σώματος της ιταλικής ακτοφυλακής και παραπλέοντα πλοία.

Στη θαλάσσια περιοχή, όπου έχει σημειωθεί το συμβάν, σπεύδει το πλοίο «Ελυρος», η φρεγάτα Ύδρα και πυροσβεστικά σκάφη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ