Φονική επίθεση στα Βριλήσσια - Πυροβόλησαν άνδρα μέσα από αυτοκίνητο

Φονική επίθεση στα Βριλήσσια - Πυροβόλησαν άνδρα μέσα από αυτοκίνητο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Πυροβολισμοί έπεσαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα Βριλήσσια, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας.

Το θύμα ήταν γνώριμος των Αρχών και άγνωστοι τον πυροβόλησαν μέσα από αυτοκίνητο, που βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο στο Χαλάνδρι.

Η φονική επίθεση σημειώθηκε στην οδό Υμηττού και σύντομα η περιοχή κατακλύστηκε από αστυνομικούς.

Το θύμα, ηλικίας 55 ετών, περίπου περπατούσε στην οδό Υμηττού όταν, στις 3:20μμ, τον πλησίασε ένα αυτοκίνητο μέσα από το οποίο το πυροβόλησαν οι δράστες. Το αυτοκίνητο, μια BMW, βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καμμένο στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Επί τόπου μεταβαίνει ιατροδικαστής, αλλά και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM