Επίθεση με πέτρες στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη ενώ έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής

Επίθεση με πέτρες στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη ενώ έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής Facebook Twitter
0

Με πέτρες επιτέθηκαν στη δημοσιογράφο του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη ενώ έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής.

Η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπως δήλωσε αποκαλύπτωντας την επίθεση.

Όπως ανέφερε η Ρένα Κουβελιώτη, την επίθεση δέχθηκε ενώ είχε πάει για ρεπορτάζ σε παραλία στη Βάρκιζα. Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, άγνωστοι της επιτέθηκαν, πετώντας της πέτρες και μια από αυτές την πέτυχε στο κεφάλι.

Σε ανάρτησή της μετά την επίθεση αναφέρει: «Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα . Είμαι καλά με μια απλή διάσειση . Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ ... με συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας ... τι να πω; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά κ να προσέχετε ... την κακιά ώρα κ τους κακούς ανθρώπους».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά την επίθεση η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από το σημείο  και μπήκε στο αυτοκίνητό της όπου έχασε για λίγο τις αισθήσεις της. Την αναζήτησαν οι συνάδελφοι του τηλεοπτικού συνεργείου που ήταν στο γύρισμα και όταν την βρήκαν την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Το βράδυ της Πέμπτης στο δελτίο ειδήσεων του Alpha μεταδόθηκε το παρακάτω ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη από παραλίες της Αθήνας.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θάνατος καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Την παρέπεμψαν σε ψυχιατρική εξέταση με σκοπό να την απολύσουν»

Ο θείος της 57χρονης Σοφίας Χρηστίδου έκανε λόγο για σοβαρές παραλείψεις από την πλευρά των Διευθύνσεων του σχολείου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
THE LIFO TEAM
ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM