Επικοινωνία Τσιάρα–Ντογιάκου: Την κατά προτεραιότητα έρευνα για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Επικοινωνία Τσιάρα–Ντογιάκου: Την κατά προτεραιότητα έρευνα για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Facebook Twitter
Φωτ: Jonas Leupe on Unsplash
0

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, είχε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Η επικοινωνία τους αφορούσε το ζήτημα των καταγγελιών περί παράνομου λογισμικού παρακολουθήσεων τηλεφώνων.
Σύμφωνα με τις σχετικές πηγές, ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε την κατά προτεραιότητα εξέταση των καταγγελιών που σχετίζονται με το παράνομο λογισμικό παρακολουθήσεων τηλεφώνων, καθώς το θέμα αυτό αποτελεί σημαντικό ζήτημα για τη λειτουργία του κράτους δικαίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, πριν από λίγες μέρες είχε καταθέσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά, καθώς κατά τους ισχυρισμούς του, διαπιστώθηκε απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης Predator.

Το θέμα των καταγγελιών του κ. Ανδρουλάκη απασχόλησε και την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η οποία ήδη συνεδρίασε.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ