Επεισόδια στις φυλακές Αυλώνα - Πετροπόλεμος, καυτό λάδι και μαχαίρια

Επεισόδια στις φυλακές Αυλώνα - Πετροπόλεμος, καυτό λάδι και μαχαίρια Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα την Τρίτη μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα.

Ειδικότερα, για άγνωστο λόγο δύο ομάδες κρατουμένων άρχισαν να λογομαχούν με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μία ομάδα Αλβανών που βρίσκονταν στο ισόγειο και μία ομάδα αραβόφωνων και Αλγερινών από τον δεύτερο όροφο των φυλακών.


Μετά την έντονη λογομαχία, οι αραβόφωνοι κρατούμενοι πέταξαν καυτό λάδι και ζεματιστό νερό προς τους Αλβανούς που απάντησαν πετώντας πέτρες. Πηγές αναφέρουν ότι οι κρατούμενοι απείλησαν τον διευθυντή του λυκείου των φυλακών, βάζοντάς του το μαχαίρι στο λαιμό, κάτι όμως που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη, όταν σημειώθηκε ένταση μεταξύ Βορειοαφρικανών κρατουμένων και Αλβανών, πετώντας πέτρες, πλακάκια και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατέβασαν το εσωτερικό κιγκλίδωμα των φυλακών προκειμένου οι δύο ομάδες να μην έρθουν σε επαφή.


Σημειώνεται ότι για να επιστρέψουν στα κελιά τους οι κρατούμενοι χρειάστηκε και η συνδρομή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών ενώ από τα επεισόδια σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM