Επεισόδια στις φυλακές Αυλώνα - Πετροπόλεμος, καυτό λάδι και μαχαίρια

Επεισόδια στις φυλακές Αυλώνα - Πετροπόλεμος, καυτό λάδι και μαχαίρια Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα την Τρίτη μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα.

Ειδικότερα, για άγνωστο λόγο δύο ομάδες κρατουμένων άρχισαν να λογομαχούν με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μία ομάδα Αλβανών που βρίσκονταν στο ισόγειο και μία ομάδα αραβόφωνων και Αλγερινών από τον δεύτερο όροφο των φυλακών.


Μετά την έντονη λογομαχία, οι αραβόφωνοι κρατούμενοι πέταξαν καυτό λάδι και ζεματιστό νερό προς τους Αλβανούς που απάντησαν πετώντας πέτρες. Πηγές αναφέρουν ότι οι κρατούμενοι απείλησαν τον διευθυντή του λυκείου των φυλακών, βάζοντάς του το μαχαίρι στο λαιμό, κάτι όμως που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη, όταν σημειώθηκε ένταση μεταξύ Βορειοαφρικανών κρατουμένων και Αλβανών, πετώντας πέτρες, πλακάκια και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατέβασαν το εσωτερικό κιγκλίδωμα των φυλακών προκειμένου οι δύο ομάδες να μην έρθουν σε επαφή.


Σημειώνεται ότι για να επιστρέψουν στα κελιά τους οι κρατούμενοι χρειάστηκε και η συνδρομή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών ενώ από τα επεισόδια σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM