Έντονες βροχοπτώσεις στις ακτές της Ηπείρου-Διασώθηκε οικογένεια τουριστών

Έντονες βροχοπτώσεις στις ακτές της Ηπείρου-Διασώθηκε οικογένεια τουριστών Facebook Twitter
Paleologos Nick / SOOC
0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάσωση μίας οικογένειας τουριστών από τη Ρουμανία, στο Καραβοστάσι της Θεσπρωτίας, όταν το αυτοκίνητο τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της βροχής.

 

Συγκεκριμένα, καθώς η έντονη βροχόπτωση συνεχίζεται από χθες το βράδυ στις παραλιακές περιοχές της Ηπείρου και έχει μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 36χρονη Ρουμάνα, στο οποίο επέβαιναν τα δύο ανήλικα παιδιά της, παρασύρθηκε από τα νερά και σταμάτησε σε ρέμα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροοσβεστική της Πάργας και ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης. Η γυναίκα και τα δύο παιδιά, οι οποίοι κάνουν διακοπές στην Πέρδικά, είναι καλά στην υγεία τους.

 

Σημειώνεται ότι οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν δημιουργήσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο των Συβότων, της Πέρδικας και της Πάργας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM