Έντονα καιρικά φαινόμενα και σήμερα

Έντονα καιρικά φαινόμενα και σήμερα Facebook Twitter
0

Συνέχιση των έντονων καιρικών φαινομένων και σήμερα Δευτέρα προβλέπει η ΕΜΥ με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ. Θυελλώδεις άνεμοι μέχρι και 8 Μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς.

Λίγες νεφώσεις που στη διάρκεια της ημέρας θα αυξηθούν  και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια προβλέπει η ΕΜΥ για την Αττική. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση.  Θερμοκρασία από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και τις απογευματινές ώρες καταιγίδες πιθανώς ισχυρές. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  13 έως 19 βαθμούς κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Ελλάδα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Το ένα μέτωπο καίει σπίτια στο Κρυονέρι - Το άλλο μέτωπο είναι στα όρια της Δροσοπηγής - Επιχειρούν 145 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 44 οχήματα, εθελοντές, 10 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα
LIFO NEWSROOM