Ένοπλοι εισέβαλαν στη βίλα επιχειρηματία στον Άλιμο - Ήταν υπο ομηρία για δύο ώρες

Ένοπλοι εισέβαλαν σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία στον Άλιμο - Ήταν υπο ομηρία για δύο ώρες Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Ένοπλοι εισέβαλαν το βράδυ της Δευτέρας, στη βίλα γνωστού επιχειρηματία στον Άλιμο.

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 22:30 το βράδυ, όταν τρεις ένοπλοι άνδρες, παραβίασαν ένα παράθυρο του σπιτιού και εισέβαλαν σε αυτό, την ώρα που ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του βρίσκονταν στο σαλόνι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, τους ακινητοποίησαν και τους είχαν υπό ομηρία για τουλάχιστον δύο ώρες.

Οι δράστες φαίνεται αρχικά πως αναζητούσαν κάποιο κρυμμένο χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια αναποδογύρισαν μέχρι και τους πίνακες ζωγραφικής, προκειμένου να βρουν χρήματα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αφαίρεσαν τρία ρολόγια αξίας περίπου 40.000 ευρώ, χρυσά κοσμήματα άγνωστης αξίας και όσα μετρητά κατάφεραν να βρουν στο σπίτι.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αφού πρώτα αφαίρεσαν το καταγραφικό σύστημα από τις κάμερες ασφαλείας και τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, για να μην επικοινωνήσουν άμεσα με την αστυνομία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

HELLS ANGELS ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ελλάδα / Hells Angels: Στην Ηγουμενίτσα η διεθνής λέσχη μοτοσικλετιστών - Ειδικό σχέδιο από την ΕΛΑΣ

Στη διεθνή συνάντηση θα συμμετάσχουν πάνω από 4.000 άτομα - Τα μέλη της λέσχης μοτοσικλετιστών, κατά το παρελθόν, έχουν απασχολήσει διεθνώς για διακίνηση ναρκωτικών και εκβιασμούς
THE LIFO TEAM
ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Δίκη για Τέμπη: «Άρρηκτα συνδεδεμένη η παράνομη μετάταξη του σταθμάρχη με τον θάνατο των ανθρώπων μας»

Στη σημερινή συνεδρίαση παρενέβη ο δικηγόρος και πατέρας θύματος, κ. Αντώνης Ψαρόπουλος, ο οποίος ζήτησε από το δικαστήριο να κάνει δεκτές τις παραστάσεις για την παράβαση καθήκοντος
THE LIFO TEAM