Εμβολιασμοί: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών για τα τρία εμβόλια

Εμβολιασμοί: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών για τα τρία εμβόλια Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα προκειμένου οι πολίτες 18-24 ετών να μπορούν να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους με τα σκευάσματα των Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson.

 

Στην Ελλάδα έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 7.041.432 εμβολιασμοί, σύμφωνα με τα στοιχεία έως τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης.

 

Συγκεκριμένα έχουν πραγματοποιηθεί 4.302.150 με τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, ενώ οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί ανέρχονται σε 2.911.340.

 

Με το άνοιγμα της πλατφόρμας για τα τρία εμβόλια στην ηλικιακή ομάδα 18-24 ετών ολοκληρώνεται η προτεραιοποίηση για τον εμβολιασμό του ενήλικου πληθυσμού. Το τελευταίο δεκαήμερο 275.000 πολίτες όλων των ηλικιακών ομάδων έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

 

Αυτή την περίοδο εμβολιάζονται πολίτες άνω των 18 ετών, πολίτες με υποκείμενα νοσήματα υψηλού και αυξημένου κινδύνου, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία-Δύο αθλητές μιλούν στην Lifo 

Ελλάδα / Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - Δύο σπουδαίοι αθλητές μιλούν στη Lifo 

Η Παραολυμπιονίκης Δήμητρα Κοροκίδα και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του στίβου Στέλιος Μαλακόπουλος, και οι δύο τους θύματα τροχαίων ατυχημάτων, δείχνουν τον τρόπο σε όλους μας
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ