Ελένη Τοπαλούδη: Ελέγχουν 5 κινητά για την υπόθεση βιασμού της, έναν χρόνο πριν τη δολοφονία

Ελένη Τοπαλούδη: Ελέγχουν 5 κινητά για την υπόθεση βιασμού της, έναν χρόνο πριν τη δολοφονία Facebook Twitter
Υπόθεση Τοπαλούδη: Πέντε κινητά ελέγχονται για βιασμό της ένα χρόνο πριν τη δολοφονία
0

Πέντε κινητά ελέγχουν οι αρχές στη Ρόδο, που ερευνούν υπόθεση βιασμού με φερόμενο θύμα την Ελένη Τοπαλούδη, έναν χρόνο πριν από την δολοφονία της.

Τα κινητά, τρία εκ των οποίων ήταν εκτός λειτουργίας έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και πλέον εκκρεμεί ο έλεγχός τους.

Τα κινητά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στην έρευνα, που διενήργησαν παρουσία Πταισματοδίκη, στην οικία ενός 19χρονου στα Μάσαρη, υπόπτου με δύο φίλους του.

Πρόκειται για έναν 22χρονο κι έναν 23χρονο που κατηγορούνται σε δεύτερη δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

Η δικογραφία παραμένει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου καθώς δεν έχει ακόμη εξασφαλιστεί εργαστηριακά η ανάκτηση όλων των περιεχομένων των κινητών τηλεφώνων και δεν έχει διαπιστωθεί εάν υφίσταται έστω και σβησμένο το επίμαχο βίντεο.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, σύμφωνα με την Δημοκρατική της Ρόδου, κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι φίλες της Ελένης, που της είχαν τηλεφωνήσει για να την συλλυπηθούν, την ενημέρωσαν για τον βιασμό και την παράνομη μαγνητοσκόπησή της από τρεις άνδρες το Νοέμβριο του 2017.

Συγκεκριμένα, μία 24χρονη φίλη του θύματος την ενημέρωσε πρώτη ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού το Νοέμβριο του 2017 και της έδωσε τα ονόματα των δύο φερόμενων δραστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές την είχε ενημερώσει επίσης ότι η Ελένη είχε μιλήσει με την μητέρα ενός εκ των τριών και ότι την εκβίαζαν με ροζ βίντεο.

Η 24χρονη κατέθεσε ότι είχε αναφερθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2018 για το περιστατικό και είχε πει ότι η Ελένη φοβόταν τρία άτομα. Πρόσθεσε δε ότι δεν είχε κάνει μήνυση γιατί φοβόταν ότι θα της κάνουν κακό.

Ανάλογες είναι και οι καταθέσεις ακόμη δύο φίλων της.

Με πληροφορίες της dimokratiki

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ