ΕΛ.ΑΣ.: Διοικητική έρευνα για «εικονικά σύμφωνα συμβίωσης» από νέους συνοριοφύλακες

Αστυνομικός Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Motionteam
0

Διοικητική έρευνα διεξάγει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από δημοσιεύματα περί υπογραφής εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους συνοριοφύλακες

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας evros-news, από τους 250 νέους συνοριοφύλακες που έχουν προσληφθεί, δεκάδες έχουν υπογράψει εικονικά σύμφωνα συμβίωσης- τα οποία ξεπερνούν ακόμη και τα 100- προκειμένου να εξασφαλίσουν τα πέντε μόρια που μπορεί να πάρει κάποιος, με στόχο να τοποθετηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. 

Οι περισσότεροι, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, θέλουν να παραμείνουν στην Αλεξανδρούπολη και να υπηρετούν στα τρία τμήματα συνοριακής φύλαξης που ανήκουν σε αυτή, δηλαδή σε Φέρες, Τυχερό και Σουφλί, όπου προβλέπεται να τοποθετηθούν συνολικά 115 συνοριοφύλακες. 

Στη γραπτή δήλωση επιθυμίας τοποθέτησης, που συμπληρώνουν οι συνοριοφύλακες, αναφέρουν αν είναι παντρεμένοι, έχουν παιδιά, ή έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Σε αυτή την περίπτωση παίρνουν επιπλέον πέντε μόρια και μπορεί να βελτιώσουν τη σειρά κατάταξης για τις 115 θέσεις στην αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, ενώ οι υπόλοιπες 135 είναι για την αντίστοιχη της Ορεστιάδας. 

Η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε πως το αρχηγείο διεξάγει διοικητική έρευνα, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, «σχετικά με καταγγελλόμενα σε δημοσιεύματα που αφορούν στην υπογραφή εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους συνοριοφύλακες». 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απόλυση για αντιφασιστική σάτιρα»: Η ανακοίνωση του Πάρι Ρούπου μετά την απόλυση από την Pizza Fan

Ελλάδα / «Απόλυση για αντιφασιστική σάτιρα»: Η ανακοίνωση του Πάρι Ρούπου μετά την απόλυση από την Pizza Fan

Ο κωμικός αναφέρει ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά όσων υποκίνησαν την επίθεση μίσους εις βάρος του, ενώ ευχαρίστησε συναδέλφους και καλλιτέχνες για τη δημόσια στήριξή τους
LIFO NEWSROOM
Η Pizza Fan απέλυσε τον Πάρι Ρούπο επειδή το απαίτησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ελλάδα / Η Pizza Fan απέλυσε τον Πάρι Ρούπο επειδή το απαίτησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ορισμένα αστεία από πρόσφατη παράσταση του Πάρι Ρούπου χαρακτηρίστηκαν από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «ανθελληνικά», με τον ίδιο να προχωρά μάλιστα σε προσωπική επίθεση, αποκαλώντας τον κωμικό «ακροαριστερό σκουπίδι»
LIFO NEWSROOM
Βοιωτία: «Πρέπει να βρούμε κάποια να κάνει τη μάνα μου» - Η 62χρονη ήθελε να φύγει στο εξωτερικό

Ελλάδα / Βοιωτία: «Πρέπει να βρούμε κάποια να κάνει τη μάνα μου» - Η 62χρονη ήθελε να φύγει στο εξωτερικό

Οι έρευνες των Αρχών έχουν εστιάσει στις συνθήκες θανάτου της μητέρας της 62χρονης - Την ίδια ώρα αποκαλύφθηκε πως το σπίτι στο οποίο κατοικεί ανήκει στον γιο της
LIFO NEWSROOM
Μαρινέλλα: «Τα μάτια της εξακολουθούν να είναι κλειστά» - Ένας χρόνος μετά την κατάρρευση της σπουδαίας τραγουδίστριας στο Ηρώδειο

Ελλάδα / Μαρινέλλα: «Τα μάτια της εξακολουθούν να είναι κλειστά» - Ένας χρόνος μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο

Σήμερα είναι ακριβώς ένας χρόνος, από την ημέρα που η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγη ώρα μετά την έναρξη της μεγάλης συναυλίας της
LIFO NEWSROOM